KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Dagkamer

 

2 uur vanaf 75,-   tussen Utrecht en Den Bosch a2  tel 0616350758

 

Dagkamer huren 

Wil je een dag kamer huren met je partner. Dan moet je bij kamer rendez-vous zijn. Wij zijn een klein romantisch hotelletje langs de A2.

Wat wij bieden is unieke leuke bijzonder plek, een knusse locatie op een landelijke mooie boerderij met een persoonlijke benadering. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel.

Discretie

Wij van kamer rendez-vous durven met recht te zeggen dat wij het enige kleine meest discrete en anonieme love hotel zijn die er bestaat.

Alleen  ligging en de locatie spreken al voor zich, het vrij parkeren op eigen terrein. En dan niet te vergeten het mooie riet gedekte pand waar de kamers zich in bevinden.

Onze kamers

Wij bieden mooie kamers met spiegels, kamers met seks schommels, 50 tinten grijs kamers. Teveel om op te noemen. In ons kleine love hotel kun je niet alleen dag kamers huren, maar onze kamers zijn ook te huur voor overnachtingen met of zonder ontbijt.

 

Of je een stel bent die vreemd gaat, of je met je eigen partner komt, ben je een swinger of gay. Iedereen is welkom bij kamer rendez-vous.

 

Bekijk onze Kamers

Reserveren 0616350758