KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Dagkamer per uur

 

2 uur vanaf 77,50-   tussen Utrecht en Den Bosch a2  tel 0616350758

 

Wil je een dag kamer huren met je partner. Dan moet je bij kamer rendez-vous zijn. Wij zijn een klein romantisch hotelletje langs de A2 en omgeving A15 waar je discreet dag kamers kunt boeken. Onze kamers bevinden zich in een authentieke landelijke boerderij. Onze benadering is persoonlijk in ons hotel word je gastvrij ontvangen. Wat wij bieden is uniek op een leuke en bijzondere plek.    

Discretie

Wij van kamer rendez-vous durven met recht te zeggen dat wij het enige kleine meest discrete en anonieme love hotel zijn die er bestaat. Bij ons boek je dagkamers zonder creditcards en legitimatie. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel. Je privacy is hierdoor volledig beschermd. Wil je dezelfde dag nog een kamer boeken kan je gewoon contant aan de deur betalen.  

Alleen  ligging en de locatie spreken al voor zich, het vrij parkeren op eigen terrein. En dan niet te vergeten het mooie riet gedekte pand waar de kamers zich in bevinden. Onze dag kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben alle eigen sanitaire voorzieningen. De kamers hebben een eigen discrete ingang, gezellige zithoek met minibar. En de kamers worden all in verhuurt. Dus koffie thee en fris is bij de prijs inbegrepen.

Onze kamers

Wij bieden mooie kamers met spiegels, kamers met seks schommels, 50 tinten grijs kamers. Teveel om op te noemen. In ons kleine love hotel kun je niet alleen dag kamers huren, maar onze kamers zijn ook te huur voor overnachtingen met of zonder ontbijt. 

In ons hotel is er altijd wel voor iedereen een passende kamer te vinden. Of je een stel bent die vreemd gaat, of je met je eigen partner komt, ben je een swinger of gay. Iedereen is welkom bij kamer rendez-vous.

 

Bekijk onze Kamers

Reserveringen   0616350758