KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Dagkamer    

2 uur vanaf 77,50- incl tussen Utrecht en Den Bosch                           tel 0616350758

 

Dagkamer huren 

 

Een Dag kamer boeken in ons hotel kamer rendez-vous. Wij zijn 24/7 open en hebben voor iedereen de juiste kamer. Wel dien je minsten een uur van tevoren te reserveren, want ons hotel is erg geliefd. In ons hotel kun je dagkamers boeken voor een paar uur om saampjes te genieten. Volledige discretie is waar het hier om draait. 

Kamer rendez-vous is een klein hotel voor alle stellen die discreet en anoniem een dag kamer zoeken en niet naar een openbaar hotel willen. Verrassend om eens een keer iets ander te proberen.

Onze authentieke boerderij ligt vanaf de snelweg a2 en de a15 binnen 2 minuten bereik. Dus goed bereikbaar en niet afgelegen in het hart van midden Nederland grens Brabant/Gelderland.

Dus zoek je een midden weg, in Nederland om met je partner af te spreken voor een ontmoeting, kom dan naar ons kleine hotel, en boek één van onze gezellige dag kamers. Wij bieden de oplossing voor partners die wat verder van elkaar af wonen. Ons hotel ligt zeer centraal In de buurt van Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel, Deil, Geldermalsen. Velen gingen je voor en iedereen gaat hier met een lachend gezicht de deur uit.

Kamer rendez-vous is het ideale kamerverhuur bedrijf die kleinschalig kamers verhuurt, onze kamers zijn gevestigd in een zeer mooie boerderij met genoeg parkeerplaatsen op ons eigen erf. Parkeren is gratis en niemand ziet je auto staan. Gewoon een heerlijk stekje om er eens stiekem tussen uit te glippen. 

Bij kamer rendez vous kun je diverse dag kamers boeken, romantische kamers kinky kamers en bdsm kamers behoort tot de mogelijkheden als het om discrete reserveringen gaat.

Inchecken kan de hele dag. Wij vragen geen creditcards en legitimatie.

 

Boek nu kamers vanaf 77,50,- incl gratis drankjes koffie en thee

Tussen Utrecht en Den Bosch langs de A2

Tel  0616350758