KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Gay hotel                               Utrecht en Den Bosch A2 tel 0616350758

 

 

Ben jij Gay? Homo, lesbie, wie je ook bent, wat je ook bent? Zoek je heel lang naar een gay hotel? Kom dan naar kamer rendez-vous. Ga je vreemd of wil je met je eigen partner een spannende kamer boeken?

Iedereen welkom

Kamer rendez-vous verwelkomt iedereen met open armen die gay is en die met een partner een romantische, kinky of een sm kamer zoekt. Ben je gay en ook nog swinger en wil je swingen met eerdere personen, dan ben je ook welkom.

 

Bij kamer rendez-vous is veel mogelijk. Wij zijn laagdrempelig en ja zal zien als je bij ons een kamer huurt dat je je gelijk op je gemak voelt. Open minded, ja dat is wat wij bieden. Discretie, hygiëne en een goede sfeer.

Privé loctie

Wij zijn geen club, maar hebben een vrijstaande top locatie die wij aanbieden om het iedereen naar de zin te maken. We hebben verschillende kamers per uur, maar bieden ook kamers aan voor een overnachting. Onze locatie is ook te huur voor kleine besloten party's. 

Laagdrempelig 

Het is soms moeilijk een kamer te boeken als je 2 mannen of 2 vrouwen bent. Mensen kijken je dan raar aan. Bij ons voel je je gewoon vrij. Je bent wie je bent en zoals je bent. Wij kijken hier niet raar van op.

Overnachting

We bieden je de mogelijkheid om gezellig je ding te doen en een kamer te huren voor een paar uur. Zelfs een overnachting is mogelijk. De kamers zijn voorzien van schoon beddengoed, schonen handdoeken, flesjes water, koffie, thee, fris, allemaal in de prijs inbegrepen.

Landelijk

Ben je spiritueel, hou je van de natuur, dan voel je je op onze locatie gelijk thuis. Een oase van groen waar je doorheen loopt om je kamer te bereiken en dieren om je heen. Alles is schoon en netjes, want hygiëne is voor ons erg belangrijk.

Discretie

Discretie garanderen we je als je de aanwijzingen opvolgt, zodat je een ander stel niet tegenkomt. Wij regelen alles zo discreet mogelijk, dit vind je niet in een gewoon hotel. Wij zijn ook niet een echt hotel, maar een privé locatie waar je diverse kamers kan huren voor een paar uur of meer, met verschillende thema's.

Verschillende kamers

Boek eens een romantische spiegelkamer of een 1002 nacht kamer of een kinky romantica met net iets extra's. 

Besloten parkeren

Ons gay hotel ligt vlak bij de A2 en is makkelijk bereikbaar. Wij hebben eigen parkeerplaatsen achter gesloten hekken, deze zijn gratis en je auto staat veilig. Wil je een kamer in een rustige, natuurlijke omgeving in een oase waar je normaliter nooit komt, boek dan een kamer bij kamer rendez-vous ons gay hotel.

 

tel 0616350758