KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Hotel Zaltbommel                         tel 0616350758

 

Zoek je een specifiek ander soort hotel dan de doorsnee hotels ? Kom dan naar ''KAMERRENDEZVOUS''. Wij zijn een privé hotel met aparte thema kamers.

Thema kamers

Wil je een 1001 nacht kamer of een mooie spiegelkamer of een 50 tinten grijs kamer om te spelen ? Wij zitten aan de A2, net op een heel rustige discrete locatie.

Gratis parkeren

Parkeren bij ons is vrij en je auto staat veilig op eigen terrein. Onze kamers zijn sfeervol, romantisch, net iets anders dan een doorsnee hotel. Bij ons kan je lekker genieten van discretie en lekker chillen. Niemand die je ziet.

Kamers

De kamers hebben douche, toilet, dus eigen sanitair. De kamers hebben een eigen ingang, zithoek met gratis koffie, thee en fris en een chocolaatje of een lekker koekje.

Reserveren

Bel ons op 0616350758 en boek je kamer. Je word ontvangen door degene die ook je reservering noteert. Dus 1 persoon met wie je contact hebt. Geen receptie, geen legitimatie of diverse ogen die naar je kijken.

Het is bij ons laagdrempelig, maar wel exclusief, schoon, netjes, mooie, romantisch en je voelt je gelijk op je gemak. Wij oordelen niet. We heten je slechts van harte welkom.

Boekingen 1 dag van tevoren kunnen contant worden betaalt. Boek je een paar dagen van tevoren, dan kan je persoonlijk langs komen om te betalen of je doet een bank transactie op een discrete manier.

Dus kom en bezoek een van onze zeer romantisch kamers in hotel Zaltbommel-Kamerrendezvous. Wij verhuren dag kamers voor jouw en je partner of je minnaar. Duik even bij ons in kamerrendezvous.

Ga je vreemd of bekend, dan hebben we voor jou de ideale plek. Uiteraard kan je ook een bijzondere overnachting boeken in onze BDSM kamer met diverse speeltjes, zoals massage tafel, seks schommel, kettingen, maskertjes, andreaskruis, en nog veel meer. Kom zelf proeven van de unieke sfeer in één van onze kamers.

Reserveren 0616350758