KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

 

Hotel langs de snelweg     

          

Hotel langs de snelweg. Kamers boeken zonder creditcard en legitimatie. Kamer rendez vous ligt tussen Utrecht en Den Bosch in Waardenburg nabij Zaltbommel op de route van de a15 en de a2. Zit je op de snelweg en zoek je een discrete kamer waar je kan inchecken zonder creditcard en legitimatie? Breng dan een bezoekje aan dit hotel wat ideaal aan de snelweg ligt. Als je de afslag neemt ben je binnen 2 minuten op onze locatie.

Kamer rendez vous is een klein land hotel in boerderij stijl aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied. Bij kamer rendez vous kun je met je partner in alle rust van elkaar genieten. Bij ons kun je van vroeg in de ochtend tot in de late avond uren een kamer boeken. Een overnachting behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze kamers zijn sfeervol ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. De kamers hebben eigen badkamers met douche toilet en wastafel. Extra ruimte zoals zithoek met mini bar waar je een lekker gratis kopje koffie thee en fris kan drinken. Ook zijn er altijd wat lekkere snoepjes te vinden, zoals een chocolaatje of een koekje.

De prijzen bij Kamer rendez vous zijn altijd all in prijzen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. De kamers hebben alle een eigen ingang en zijn volledig discreet. Op verzoek kun je ook een arrangement erbij boeken.  

Dus houd je van rust, ruimte vrijheid en discretie? Dan ben je in ons hotel aan de snelweg kamer rendez vous aan het juiste adres.

Ons hotel beschikt over diverse thema kamers om het iedereen naar zijn zin te maken. Boek een romantische spiegelkamer of reserveer een Kinky kamer. Of wil je meer avontuur? Boek dan een kamer met massage tafel of een seks schommel. Gastvrijheid daar staan wij voor. Onze gasten verblijven hier graag. Dat komt door de persoonlijke benadering en de lage drempel. Wie niet van mensen massa houd en de drukte wilt vermijden voelt zich hier op zijn plek. De parkeerplaatsen bevinden zich op eigen terrein en zijn gratis. Je kunt direct je kamer betreden.

Voor reserveringen zijn wij op dit nummer te bereiken. 06 16350758