KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Hotel overdag

Hotelkamer voor overdag midden in de betuwe, in het land van Maas en Waal, voor een kort en gezellig verblijf. Kamer rendez vous is zo'n hotel. Hier bied men de mogelijkheid om voor een aantal uurtjes een fijne kamer te boeken. Ons hotel voor overdag is beschikbaar voor diverse doeleinden en is toegankelijk voor iedereen die een kamer wil boeken. Ons hotel is zeer discreet gelegen. En is een gezellige sfeervolle romantische boerderij.

De ligging van ons hotel is uniek en makkelijk te bereiken. Wie over de a2 en a15 rijd, treft ons al snel. In een driehoek van Den Bosch, Utrecht en Tiel. De kleinere plaatsen in de omgeving zijn Geldermalsen, Deil. Ideaal gelegen 2 min snelweg af.

Kamer rendez vous is het overdag hotel bij uitstek om een paar uur heerlijk te vertoeven. Een aantal uren met jouw eigen geliefde of een moment in het geheim genieten met je second partner? Bij hotel kamerrendez vous kan het allemaal.

Kamers

Breng eens een bezoek aan ons hotel en boek een unieke hotelkamer voor overdag. Wij beschikken over diverse  thema kamers. Dat is waar wij als hotel ons in onderscheiden. Bij ons kun je romantische kamers boeken, kinky kamers en 50 tinten grijs kamers. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien, hebben eigen sanitaire voorzieningen. En een eigen ingang. 

Natuurlijk is ons hotel ook in de avond uren te bezoeken of om er een heerlijke nacht door te brengen. Ons hotel is de hele dag geopend en men kan er 24/7 terecht. 

Kamer boeken zonder creditcard en legitimatie

Een bezoekje aan ons hotel gebeurd met volledig discretie. Wij vragen geen creditcards of een legitimatie. En parkeren gebeurd ook discreet op ons eigen terrein. U kunt gratis voor de deur van de kamer u auto parkeren. Wel zo makkelijk, want je loopt zo naar je kamer.

Arrangementen

Op verzoek en in overleg kunnen wij voor een heerlijk ontbijt of een lunch maaltijd zorgen. Dit word bij een reservering uitvoerig besproken. Maak uw wensen kenbaar en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Dit is het voordeel als je bij een kleinschalig hotel een kamer boekt.

Reserveringen

Voor reserveringen kunt u ons bellen, een app of sms sturen. 

0616350758