KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Hotel per uur                           tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

 

Kamers 2 uur vanaf 75,-                geen creditcard en legitimatie


Klein hotel

hotel per uurLove hotel

Zoek je een hotel per uur? Met spiegelkamers, massage tafels, fantasie kamers, of 50 tinten grijs kamers? Dan ben je bij kamer rendez vous aan het juiste adres. Wij durven te zeggen dat wij het meest unieke discrete kleinste hotel in Nederland zijn 

Romantisch hotel

Kamer rendez-vous is een makkelijk klein hotel per uur aan de a2 met een ongedwongen sfeer. Wij bieden kamers aan in ons kleine en knusse romantische hotel, voor iedereen die zich niet tussen de grote mensen massa wil vertonen.

Hotel kort verblijf

Hotel kort verblijf, voor een paar uur of een middagje. Gezellig samen zijn met je minnaar, minnares of je eigen partner als je onderweg bent. Dus heb je snel een kamer nodig? Gewoon even bellen! Natuurlijk behoort overnachten ook tot de mogelijkheden. Inchecken kan de hele dag.

Kamer rendez vous bied voor iedereen een passende kamer voor een leuk budget. Discrete leuke hotel kamers met een intieme en romantische sfeer. De ligging is ideaal in het midden van het land tussen de grote plaatsen Utrecht en Den Bosch. Net op de grens van Noord-Brabant en Gelderland langs de A2

Heb je een een hotel voor een uur nodig? Kamer rendez vous bied voor iedereen een passende kamer voor een leuk budget. Discrete schone hotelkamers per uur met een intieme en romantische sfeer.

Voor een mooie Spiegelkamer of een 1001 nacht fantasie kamer ben je bij ons ook op het juiste adres. We hebben zelfs een kamer met een seks schommel. Deze kamers vind je niet in een ander hotel.

 

Wij hebben diverse kamers van romantischkinky of een fifty shades of grey kamer.

 

Bekijk onze  Kamers

Locatie tussen Utrecht en Den Bosch nabij Zaltbommel a2

tel  0616350758