KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Hotel voor een paar uur            

2 uur vanaf 77,50,- incl gratis drankjes      tussen Utrecht en Den Bosch  tel 0616350758

 

 


Ben je op de route naar midden Nederland? En op zoek met je partner naar een hotel voor een paar uurtjes? Boek dan een kamer bij Kamer rendez-vous. Het hotel voor een paar uur, en het juiste adres om samen een paar uur te genieten.

Aan de A15 en de A2 gelegen vrijstaande boerderij hotel. Romantisch, gezellig, kleinschalig en discreet. Heerlijk om een paar uur te relaxen. Ons hotel ligt vrij gelegen aan de rand van een natuurgebied in Waardenburg. Vlak op de grens Gelderland/Noord Brabant. In een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel dichtbij Zaltbommel. 

Wil je een hotelkamer voor een paar uur boeken, en vind je het niks om naar een groot hotel te gaan? Boek dan een kamer bij kamer rendez-vous. Wat ons hotel uniek maakt dat is de discrete locatie. In ons hotel kun je van vroeg in de ochtend tot laat in de avond kamers reserveren. 

Wij bieden voor iedereen passende hotel kamers voor een warm samen zijn. Wij zijn het enige hotel, die hotelkamers voor een paar uur verhuurt zonder creditcard en legitimatie. Kamer rendez vous onderscheid zich van andere hotels waar je voor een aantal uurtjes kamers kan huren, omdat wij thema kamer hebben. 

Onze kamers zijn romantisch, maar wij hebben ook een kinky kamer of je kan een geweldige sm kamer huren. Kamers met spiegels, seks schommels of massage tafels kun je in ons hotel ook vinden.

Natuurlijk zijn onze kamers voor een paar uur ook te huur voor een heerlijke overnachting. Boek eens een 50 Tinten grijs Bed and Breakfast. Deze overnachting kun je boeken zonder of met een heel luxe uitgebreid ontbijt. 

De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben alle voorzieningen.  Douche toilet en wastafels. Van gezellige zithoek met een mini bar waar gratis drankjes in staan. Koffie, thee en fris. Er zijn ook diverse lekkernijen te vinden. Zoals koekjes en chocolaatje. Ja, gastvrij ontvangen worden is ons moto. Als je bij ons een kamer boekt dan is alles incl. 

Parkeren gebeurd op eigen terrein. En is ook gratis. Je parkeert bijna voor de ingang van de kamers. Wil je volledig anoniem blijven boek dan een hotelkamer voor een paar uurtjes bij kamer rendez vous. Wij zien je reservering graag tegemoet.

Reserveringen

 

Locatie  omgeving Utrecht Den Bosch en Tiel, nabij Zaltbommel langs de a2

Tel 0616350758