KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Hotelkamer per uur 

 

2 uur vanaf € 77,50,- incl koffie,thee, fris    tussen Utrecht en Den Bosch a2          06 16350758

Geen creditcards en legitimatie               gratis parkeren

 

 

                                                                    

Hotel 

Hotelkamer per uur aan de a2. Lekker makkelijk en snel bereikbaar. Zoek je een hotelkamer per uur, hotelkamer voor een middag of een hotelkamer voor een dagdeel. Dan ben je bij kamer rendez-vous op het juiste adres

Klein en knus

Kamer rendez-vous is het ideale kleinste hotel aan de a2 om er eens stiekem tussen uit te glippen. Wij bieden mooie romantische kamers, kinky kamers, of zelfs kamers met een seks schommel anoniem en discreet want bij ons hoef je geen legitimatie te tonen. Dus dat geeft al een veilig en vertrouwd gevoel.

Discreet parkereren

Goede parkeer mogelijk heden, op een besloten terrein. Niet te zien vanaf de openbare weg. Hoe voordeel is dat, om vanaf je auto gelijk je kamer te betreden.

Hotelkamers per uur bij kamer rendez-vous bieden een warm en intiem samen zijn. Gast vrij ontvangen worden is een must.

Betaalbare kamers

Kamer rendez-vous bied voor iederéén hotelkamers per uur aan voor een betaalbare prijs. Geniet bij ons in een mooie sfeervolle kamer met gratis handdoeken, koffie, thee, cola, sinas en zelfs een chocolaatje voor erna. Onze locatie ligt in het midden van het land op een centraal gelegen punt zodat het voor iedereen makkelijk aan te rijden is. 

Vlak langs de A2 vind je onze hotelkamers vrij gelegen. De ideale plek, om elkaar te ontmoeten. Op verzoek kun je bij ons heerlijke hapjes krijgen, dit is fijn als je een aantal uren één van onze hotelkamers boekt. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen lekkernijen en je flesje wijn mee te nemen. Iedere kamer heeft zijn eigen voorzieningen zoals ook een koelkastje waar je etenswaren goed bewaart en gekoeld kunnen worden.

Diverse thema kamers

Extra spullen in een kamer om te spelen? Dit kan, boek dan een 50 tinten grijs kamer. Een tipje van de sluier proeven en niet het harde sm, boek dan bij kamer rendez-vous een kamer per uur zoals kinky romantica of een kinky 1001 nacht kamer. Hier zijn maskertjes, zweepjes en handboeien aanwezig voor een tipje van de sluier. Romantisch en toch spannend.

Vriendelijke ontvangst

Kom je met je partner of met je geliefde, laat je dan eens verassen door één van onze mooie kamers. Boek een kamer bij kamer rendez-vous. Je word vriendelijk ontvangen en je voelt je gelijk op je gemak.

Wij oordelen niet. Wij willen slechts dat je geniet van een paar uur in één van onze mooie, mysterieuze, spannende kamers. Niemand die je ziet, want het is allemaal erg privé. Eventueel zelf een idee of een aparte wens, laat dit aan ons weten. Wellicht kunnen wij er iets mee.

Geen parkeerplaatsen zoeken in de stad, niet betalen bij een parkeermeter.

Nee, je auto veilig en gratis parkeren op ons eigen terrein. Je waant je in een groen paradijs als de gastvrouw je naar je kamer brengt.

Landelijke locatie

Hou je van het buitenleven dan is onze locatie een must! Je kan zelfs buiten zitten in een stukje privé tuin als je er tijd voor hebt. Beste een flesje wijn of neem zelf een flesje wijn mee en nuttig deze samen met je partner buiten in de zon. Wijn glazen zijn aanwezig. Je hoeft alleen jezelf en je partner mee te nemen.

Gewoon even eruit met z'n twéen zonder je kinderen, dan ben je bij ons ook welkom. Geniet weer van elkaar ongestoord en vrij. Voel je weer als toen je voor het eerst verliefd was in een gezellige sfeervolle kamer. Boek een hotelkamer per uur bij kamer rendez-vous.

 

 Reserveringen tel  06 16350758  Utrecht, Den Bosch a2