KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Hotelkamers per uur   

                

2 uur vanaf 77,50- tussen Utrecht en Den Bosch A2  gratis koffie, thee en fris      tel 06 16350758

Geen legitimatie en creditcards  vrij parkeren  hotelkamers per uurlove hotel

Langs de a2 Hotelkamers per uur huur je bij kamer rendez-vous aan de A2 langs de snelweg tussen Utrecht en Zaltbommel richting Den Bosch

Fijne kamers per uur voor een romantische date of zomaar voor de lol. Op een fantastische locatie, vrij parkeren, je auto staat veilig, jij bent veilig, anoniem.

hotelkamer per uurromantische kamer 2 uur €75,-

Laagdrempelig en gezellig

Kamer rendez-vous is laagdrempelig, gezellig, en je voelt je op je gemak. Geen drempels, mooie kamers voorzien van koffie, thee, chocolaatjes, flesjes water, cola en sinas. Handdoeken inbegrepen. Lekkere douchegel en shampoo gratis erbij. Voor een redelijke prijs krijg je toch kwaliteit

hotelkamer per uur hurenromantische kamer 2 uur €75,-

Landelijke oase

Wil je landelijk zitten, en houd je van dieren om je heen kom dan naar kamer rendez-vous. De entourage is mooi, je komt in een mooie oase van groen voordat je de kamers bereikt. De gastvrouw waarbij je de reservering maakt is ook degene die je ontvangt en naar de kamers brengt.

Volledige privacy

kinky 1001 nacht 2 uur €95,-

Als je de aanwijzingen van de gastvrouw opvolgt, dan ben je verzekerd van volledige privacy en discretie. Nog nooit op zo'n mooie locatie geweest? Hotelkamers per uur op een mooie boerderij, landelijk gelegen en toch zeer goed bereikbaar vlak bij de A2. Je rijd er praktisch langs. De snelweg af en je bent er.

 

kinky spiegelkamer 2 uur €95,-

Unieke kamers

De kamers zijn boven verwachting met een mooie spiegelkamer en een mooie 1001 nacht fantasie kamer, kleurijk, warm en intens. Een vijftig tinten grijs of een sm kamer huren voor een erotisch spel met 2 personen, 3 personen?

 

Erotische kamer 

Laat je fantasie de vrije loop! Spelletjes spelen, kinky gedachten, zweepjes, handboeien, deze vind je in een 50 tinten grijs kamer of sm ruimte. Deze ruimte is mooi ingericht en het thema is erotisch en mysterieus.

 

Geen legitimatie

Kom eens langs en laat je verassen bij hotelkamers per uur van kamer rendez-vous. Veilig, anoniem en discreet, geen legitimatie, contant betalen.

Er worden geen vragen gesteld. Je word er vriendelijk ontvangen.

De klant is hier koning, want je word in de watten gelegd met een mooie kamer, een lekkere sfeer en gratis fris en koffie en een lekker chocolaatje voor erna. En bij een reservering van meerdere uren een heerlijk flesje wijn erbij.

 

Tel  0616350758  locatie tussen Utrecht en Den Bosch A2