KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Romantisch  love hotel

 

Kamers 2 uur vanaf 77,50-        tussen Utrecht en Den Bosch a2  tel 0616350758

 

 

Boek een romantisch hotel richting de A2 en de A15 tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Kamer rendez-vous is het kleinste romantische hotel aan de snelweg gelegen nabij Zaltbommel. Centraal in het hart van Nederland.

 

Als je van ons bestaan af weet kom je het liefste naar ons liefdes hotel omdat je privacy hier volledig is gewaarborgd. Ja volledige discretie dat is waar het bij kamer rendez-vous om draait. 

Er bestaat geen 2e locatie die zo anoniem en discreet is. Waar je zonder creditcards en legitimatie een kamer kan boeken. Reserveringen kort van tevoren kun je ook nog eens contant aan de deur betalen

 

Wij verhuren kamers aan iedereen die vreemd gaat, maar ook stellen die met hun eigen partners een kamer willen boeken, en dan met name een Kinky kamer een spannende spiegel kamer, een kamer met een seks schommel of een massage tafel.

 

Ja dat alles kan in ons romantisch hotelletje, aan de a2. Gezellig samen zijn op een landelijke top locatie, omringt door een natuur gebied. En wie ook nog eens van dieren houdt en spiritueel is voelt zich hier helemaal op zijn gemak.

 

Wie dus het landleven waardeert en niet de drukte in wilt voor het huren van een kamer komt dus naar ons geliefde romantische hotel. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, hebben allen eigen sanitaire voorzieningen en een eigen discrete in en uitgang. De kamers zijn 24/7 te boeken. Boek eens een  50 Tinten grijs Bed and Breakfast

 

Gratis drankjes is wat wij aanbieden dat is onze extra gastvrijheid. Evenals het gratis parkeren op ons eigen erf.

Bij Kamer rendez vous boek je zonder creditcards en legitimatie, wel zo fijn om jou discretie te waarborgen.

Wacht niet langer en reserveer nu een van onze kamers tel 0616350758