KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Romantisch love hotel

 

Kamers 2 uur vanaf 75,-        tussen Utrecht en Den Bosch a2  tel 0616350758

 

Boek een romantisch love hotel langs de a2 tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Kamer rendez-vous is het kleinste romantische love hotel aan de snelweg gelegen nabij Zaltbommel.

 

Als je van ons bestaan af weet kom je het liefste naar ons kleine love hotel omdat je privacy hier volledig is gewaarborgd. Ja volledige discretie dat is waar het bij kamer rendez-vous om draait. Er bestaat geen 2e locatie die zo anoniem en discreet is.

 

Wij verhuren kamers aan iedereen die vreemdgaat, maar ook stellen die met hun eigen partners een kamer willen boeken, en dan met name een  Kinky kamer een spiegel kamer of een kamer met een seks schommel.

 

Ja dat alles kan in ons romantisch love hotelletje, aan de a2. Gezellig samen zijn op een landelijke top locatie, omringt door een natuur gebied. En wie ook nog eens van dieren houdt en spiritueel is voelt zich hier helemaal op zijn gemak.

 

Wie dus het landleven waardeert en niet de drukte in wilt voor het huren van een kamer komt dus naar ons geliefde land hotel. Alle kamers zijn van alle gemakken voorzien, hebben allen eigen sanitaire voorzieningen en een eigen discrete in en uitgang.

 

Gratis drankjes is wat wij aanbieden dat is onze extra gastvrijheid. Evenals het gratis parkeren op ons eigen erf.

 

Wacht niet langer en reserveer nu een van onze kamers tel 0616350758