KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Swingers bed and breakfast                         tussen Utrecht en Den Bosch tel 0616350758

 

2 personen incl uitgebreid ontbijt €265,-

zonder ontbijt €220,-

 

Ben jij een swinger? Zoek je met je partner of met meerdere swingers vrienden een mooie swingers locatie? Dan kun je terecht bij kamer rendez-vous.

 

Wij zijn geen club en hebben een besloten privé locatie, kleinschalig en zeer sfeervol. Onze accommodatie ligt vrij, in het midden van het land en ook nog eens landelijk.

 

Heb je geen zin om naar een drukke club te gaan, maar wil je met jouw eigen vrienden een besloten klein feestje bouwen een kleine party, gewoon een leuke avond? Wij hebben diverse Kamers om jouw feestje compleet te maken.

 

Wij bieden de mogelijkheid om onze locatie volledig af te huren

 

Onze kamers zijn voorzien van spiegels, seks schommel, massage tafel, en wie er van houd, led verlichting, deze kan je zelf naar kleur instellen. Wil je geen led verlichting, dan zet je 'm gewoon uit.

 

Als het goed weer is, is het mogelijk om een tuin feest te organiseren. Onze accommodatie leent zich hier uitstekend voor. Onze locatie ligt volledig vrij zonder naaste buren.

 

De mogelijkheid is er om de kamers voor een paar uur te huren, maar je kan bij ons ook een volledig  swingers and breakfast boeken.

 

Eén van de mogelijkheden voor swingers is onze 50 tinten grijs kamer. Deze kamer ligt helemaal vrij.

 

Heb je interesse gewoon boeken. tel 0616350758