Kinky bed and breakfast

Kinky bed and breakfast

Spannend

Heb je eens een keer zin in heel iets anders, dan een zoutloze gewone bed and breakfast? Kamer rendez-vous bied naast het verhuren van romantische kamers ook kinky overnachtingen aan voor een kinky bed & breakfast. Deze keer niet in een drukke stad, in een SM flat maar heerlijk in de vrijheid zeer discreet genieten. Landelijk!

Iets te vieren?

Boek dan een volledig verzorgd arrangement. Een besloten party organiseren behoort tot de mogelijkheden; zoals een Kinky party of SM party. Deze feesten worden georganiseerd op onze boerderij. In onze zeer grote vrijstaande SM VAKANTIEHUIS / SM CHALET in combinatie met gebruik van onze zeer grote tuin.

Saampjes of meerdere personen?

Onze kinky bed and breakfast is te boeken voor gezellig samen te spelen en ook te overnachten zelfs met meerdere personen. Of je getrouwd bent, vriend vriendin, meester of meesteres? Iedereen is welkom . En wij zijn ervan verzekerd dat in het Kinky Paradijs iedereen het naar zijn zin heeft. De kinky bed and breakfast is te reserveren met of zonder ontbijt. Bij ons is het toegestaan om je eigen hapjes en drankjes mee te nemen, niks in verplicht.

Wil je als stel niet alleen gezellig samen zijn, maar ook je grenzen verleggen, dan kun je bij ons een kinky kamer huren, Spannend!!!!

Heter liefdes spel

Je kan ook een soft kinky kamer huren voor een hete overnachting. Als je de Kinky studio nog een beetje te hot vind. Het verschil tussen soft en hard SM zit m in de attributen. 

Wij verhuren romantische kamers met een kinky tintje speciaal voor de mensen die hun liefdes spel op een hoger niveau willen brengen. In de kinky kamers van kamer rendez-vous ervaar je met je partner alles anders. De kamers zijn te boeken met of zonder led verlichting. En men krijgt allerlei kinky spulletjes  zoals pols en enkelbanden, zweepjes, maskers, kettingen.

Grenzen verleggen

Durf jij met je partner je grenzen te verleggen boek dan eens een kinky bed and breakfast. Onze kamers zijn toegankelijk voor iedereen.

Uitgebreid ontbijt

Verse croissantjes, bruine bollen, witte bollen, krentebollen, ontbijtkoek, verse melk, jus de orange, eieren, diverse vleesbeleg, kaas, zoet beleg, vers fruit, zoals meloen en druiven, yogurt, roomboter, kwark, stukje komkommer, vers tomaatje.verse pot koffie en verse thee. 

Gratis parkeren op eigen terrein bij het SM vakantiehuis

Prijzen

Kinky kamer soft SM €195,- incl ontbijt

BDSM studio overnachting zonder ontbijt € 250,-

BDSM studio incl uitgebreid ontbijt € 290,-

Prijzen zijn voor 2 personen op de kamer, meerdere personen mogelijk.

Inchecken  s’avonds vanaf 18.00 

Uitchecken volgende ochtend 09.30

Natuurlijk kun je ook langer reserveren, vraag even naar de mogelijkheden

Reserveringen boek nu tel 0616350758    locatie midden Nederland, regio Utrecht, Den Bosch, Tiel

Call Now Button