KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Kinky bed and breakfast                          0616350758 locatie tussen Utrecht en Den Bosch A2

 

incl uitgebreid ontbijt 275,-

zonder ontbijt 235,-

 

Iets spannends

 

Heb je eens een keer zin in iets heel anders , dan een zoutloze gewone bed and breakfast. Kamer rendez-vous bied naast het verhuren van romantische kamers per uur of kamers per dag. Nu ook verhuur voor een kinky bed and breakfast.

Saampjes of meerdere personen?

Onze kinky bed and breakfast is te boeken voor gezellig samen te spelen en ook te overnachten zelfs met meerdere personen. Of je getrouwd bent, vriend vriendin, meester of meesteres? Iedereen is welkom . En wij zijn ervan verzekerd dat in het Kinky Paradijs iedereen het naar zijn zin heeft. De kinky bed and breakfast is te reserveren met of zonder ontbijt. Bij ons is het toegestaan om je eigen hapjes en drankjes mee te nemen, niks in verplicht.

Wil je als stel niet alleen gezellig samen zijn, maar ook je grenzen verleggen, dan kun je bij ons een kinky kamer huren, Spannend!!!!

De soft kinky kamers worden ook verhuurt voor een hete overnachting

Heter liefdes spel

Wij verhuren romantische kamers met een kinky tintje speciaal voor de mensen die hun liefdes spel op een hoger niveau willen brengen. In de kinky kamers van kamer rendez-vous ervaar je met je partner alles anders. De kamers zijn te boeken met of zonder led verlichting. En men krijgt allerlei kinky spulletjes  zoals pols en enkelbanden, zweepjes, maskers, kettingen.

Grenzen verleggen

Durf jij met je partner je grenzen te verleggen boek dan eens een kinky bed and breakfast. Onze kamers zijn toegankelijk voor iedereen.

inchecken  s'avonds vanaf 18.00 uitchecken volgende ochtend 09.30

 

Boek nu tel 0616350758    locatie midden Nederland, regio Utrecht, Den Bosch, Tiel