KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Secretroom

 

2 uur vanaf €77,50,-       locatie tussen Utrecht en Den Bosch langs de A2  tel 0616350758

 

 

Spannende date 

Heb je met je partner een spannende date en zoek je een mooie plek om gezellig samen te zijn op een landelijke locatie even buiten Utrecht en Den Bosch. Boek dan een secret room bij Kamer rendez-vous.

Bij Kamer rendez-vous boek je een secretroom per uur, maar je kan bij kamer rendezvous natuurlijk ook secretrooms boeken voor een paar uur een dagdeel of een spannende secret overnachting.

Secret rooms 

De secret rooms van kamerrendezvous zijn vrij gelegen niet ver weg van de grote plaatsen, onze kamers zij gevestigd in een prachtige boerderij tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Op de grens van Noord Brabant/Gelderland midden Nederland. Via de a2 en a15 2 min vanaf de snelweg gelegen en zeer makkelijk bereikbaar. Onze locatie is top als je je veilig wilt voelen en niet in de grote plaatsen eerst rondjes moet gaan rijden om een parkeerplaats te vinden. En de ligging is centraal.

De kamers

Kamer rendez vous bied voor ieder wat wils. Zo hebben wij de beschikking over romantische secretrooms, kinky secretrooms en een secret sm studio, beter bekend als de 50 tinten grijs kamer. Mooie schone kamers die alle eigen voorzieningen hebben. Niet alleen eigen sanitair, met heerlijke zeepjes en handdoeken, maar onze kamers zijn volledig ingericht met zelfs een eigen zithoek, minibar, gratis wifi. Gratis koffie, thee en fris, evenals lekkernijen zoals chips en chocolaatjes.

De kamers van kamer rendez vous zijn per half uur of per uur extra erbij te reserveren. De minimale reservering is een boeking van 2 uur. Uiteraard kunt u de kamer natuurlijk eerder verlaten. 

Bij een lange reservering bied kamerrendezvous de klanten aan om nog eens gezellig in de tuin te gaan zitten met een glaasje wijn of als je roker bent met een sigaretje. Ja dit is allemaal mogelijk bij het huren van één van onze secretrooms.

Privé parkeren

Vrij parkeren op ons eigen terrein behoort bij het huren van een secretroom van kamerrendezvous tot één van de grootste pluspunten. Je auto staat gratis en veilig geparkeerd voor de ingang van de kamer. Hoe luxe wil je het hebben als je stiekem een paar uur wilt genieten?

 

Een secret locatie zoals kamerrendezvous zul je niet snel vinden.

 

Zoek nu je kamer en boek. tel 0616350758