Avontuurtjes kamer

Ben je op zoek naar een avontuurtjes kamer voor een leuke geheime afspraak met je minnaar of minnares? Boek dan snel een kamer per uur bij het meest discrete love hotel van Nederland. In het geheim samen genieten van een spannende kamer in het groen gelegen midden in de betuwe. Geniet met volle teugen van één van onze liefdes volle kamers zonder ander publiek te ontmoeten. Bij ons boek je 24/7 een kamer

Avontuurtjes kamer tussen Utrecht Den Bosch en Tiel

Vreemdgaan op een unieke locatie , diverse kamers met alle een eigen sfeer. Niet ver van de a2 gelegen vind je ons unieke pand. Een liefdevolle boerderij met gezellige sfeervolle kamers. Alle op hun eigen manier aangekleed. ”Kamer rendez vous” onderscheid zich van andere rendez vous hotels. Waarom? Omdat wij het meest discrete kleine hotel zijn voor een spannende date. 

Onze rendez vous kamers hebben alle eigen voorzieningen en het ontbreekt je aan niks. Zo is er eigen sanitair een zithoekje en een mini bar op iedere kamer te vinden. Wij werken met douche toilet en wastafel. In de bad ruimte vind je shampoo, douche gel etc. Je kan alle sporen uitwissen voor het thuis front. Dat geeft wel een fijn gevoel.

Het Avontuur in één van onze avontuurtjes kamer begint met het reserveren van een kamer. Dit kan per tel per app een sms een mail. Het is wat jij handig vind om je eigen discretie te waarborgen. Zodra je contact hebt en een reservering hebt gemaakt, krijg je een meld locatie van ons op 2 min afstand. Dit om de discretie van iedere klant te waarborgen. 

Avontuurtjes met een arrangement

Boek een kamer eventueel met een leuk arrangement zoals een hapje of een flesje wijn. Alles is mogelijk. Bespreek je wensen en wij staan voor je klaar. Wij willen je wensen graag van tevoren weten zodat wij bij de hapjes alles vers in kunnen kopen. 

De auto’s worden geparkeerd achter gesloten poort deuren dus niemand die de auto’s ziet staan vanaf de weg. 

 Reserveren 0616350758

 
 
 
 
 
 
Call Now Button