Kamer per uur

Kamer per uur

Wil je graag een kamer per uur huren voor jou en je minnaar? Of wil je er weer eens lekker tussen uit met je eigen partner en ben je op zoek naar een hotelkamer per uur? Bij ”kamerrendezvous” kun je terecht voor een anoniem en discreet verblijf.  Het huren van een hotelkamer voor een paar uur is immers niet overal mogelijk. 

Waarom bij ons een kamer per uur boeken? Omdat je een discrete afhandeling van je verblijf kan verwachten. Je kan bij een boeking , een paar uur van tevoren contant aan de deur betalen. En je hoeft geen legitimatiebewijs te laten zien. Ons adres staat vanwege privacy van onze klanten niet op de website vermeld. Wanneer je op de afgesproken plek bent aangekomen, kun je ons contacten. Dan geven we de exacte locatie door van ons rendezvoushotel, waar onze kamers per uur zich bevinden.

Hotelkamer per uur

Voor wie zijn onze hotelkamers per uur geschikt? Een kamer voor een uur is uitermate geschikt voor iedereen die een veilige plek zoekt waar je niet betrapt kan worden. Dus wanneer je discreet wilt vreemdgaan. Ook zijn onze hotelkamers per uur geschikt voor een spannend avontuurtje met je eigen partner.  Even geen dagelijkse verplichtingen, geen kinderen om je heen.  Dat zijn toch vaak onverhoopte libido killers.

Hotel per uur

Een discretere afhandeling van je reservering zoals in ons love hotel krijg je nergens. U laat absoluut geen gegevens bij ons achter. Behalve een voornaam en telefoon nummer. Dit nr 0616350758 wordt alleen in geval gebruikt wanneer wij moeten laten weten dat wij mogelijk verhinderd zijn. Je kan erop vertrouwen dat wij nooit ongevraagd berichten sturen of bellen.

 Voor het in orde maken van een reservering kan je ons bellen, een app sturen, sms, of mailen. Wij zijn op alle manieren bereikbaar. Wanneer een reservering ver van tevoren toch per bank betaald moet worden. Zijn je gegevens veilig. De reservering blijft anoniem.

Kamer per uur huren

De ligging van ons dag hotel is landelijk en afgelegen maar toch zeer goed bereikbaar.  Langs de A2 gelegen en dicht bij de A15. Je vind onze kamers per uur tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Net op de grens van Brabant/Gelderland. De kleinere plaatsen eromheen zijn Geldermalsen en Neerijnen. Reserveringen zijn zo gepland dat je nooit tegelijkertijd met andere klanten vertrekt of aankomt als je een kamer voor een uur, een kamer voor 2 uur, of een kamer voor een dagdeel boekt.

Ben je dus op zoek naar een schone, discrete en een betaalbare kamers. en zoek je een veilige locatie waar je een spannende afspraak kan maken? Bij ons kan je een kamer per uur huren. Wil je meer tijd bijboeken? Dat is natuurlijk mogelijk. Ook in combinatie met een arrangement.

Reserveren 0616350758

 

 

 

Call Now Button