Love hotel

Love hotel Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel

Zoek je een love Hotel om discreet jouw geheime liefde te ontmoeten. Indien je op zoek bent naar een leuke en discrete locatie centraal gelegen midden Nederland tussen UtrechtDen Bosch en Tiel, hoef je niet verder te zoeken! Wij zijn het perfecte hotel.

 Vreemdgaan of met je eigen partner een bezoekje brengen? In ons hotel is het altijd gezellig. Ons hotel beschikt over verschillende thema kamers. Voor wie op een gewone romantische kamer uit gekeken is heeft ”Kamerrendezvous” ook kamers met een massage tafel of kamers met een speels tintje.
 

Love hotel Nederland

Ons hotel onderscheid zich van de andere love hotels in Nederland. Ons daghotel ligt landelijk en is in het groen gelegen. Voor de liefhebbers die van rust en ruimte houden is dit de meest ideale plek om te verblijven. Maar vooral om discreet te blijven. Wil jij je met je geliefde dus eens helemaal afzonderen en genieten. Boek dan één van onze kamers.

Bij een reservering van één van onze kamers heeft u de beschikking over een eigen mini bar gevuld met gratis frisdrankKoffie en thee is ook bij de prijs inbegrepen

Onze kamers zijn compleet ingericht en hebben eigen sanitaire voorzieningen. Per half uur en per uur zijn kamers extra te boeken in ons kleine love hotel

Discreet reserveren

 

Geen creditcard en legitimatie nodig! Je blijft volledig anoniem. Dit alleen geeft al een prettig gevoel van veiligheid. Niemand die je bij ons ziet.

Love hotel kamer rendez vous

Wij zijn het perfecte hotel voor alle stelletjes. Boek een kamer per uur, voor een paar uur, voor een dagdeel of een overnachting

Bij ”Kamer RendezVous” kan het allemaal. 

Discreet love hotel

De beste kamers huur je bij Love Hotel Kamer Rendez Vous. Wij zijn kleinschalig, persoonlijk en zorgen ervoor dat je nooit iemand anders tegenkomt.

Volledige privacy 

Wij hebben geen openbare receptie, dus niemand ziet je bij binnenkomst. Alles is volledig privé, dus niemand ziet je auto staan! Alle kamers hebben een eigen ingang. Wij hebben een centraal gelegen vrijstaand pand in een goed te bereiken kleine plaats die niet te druk is.

Bel vandaag nog naar 0616350758

Zoek je een love hotel voor een paar uur of een overnachting dan ben je welkom bij kamer rendez-vous. Wij zijn niet echt een hotel, maar een klein privé hotel met een paar kamers. Wij zijn klein en erg privé, maar hebben sfeervolle thema kamers.

Thema kamers 

Wij hebben romantische kamers en avontuurlijke kamers voor iets meer spanning met diverse speeltjes. In een mooie omgeving vlak aan de A2. Makkelijk te bereiken, voor een redelijke prijs. Prachtige kamers incl flesjes water fris en iets zoet. Voor na je het avontuurtje.

Uniek

We letten erg op de discretie en de hygiëne. Bij ons ben je aan het juiste adres. Boek bij love hotel kamer rendez-vous. Wil je iets anders dan de doorsnee kamer in een hotel, dan kunnen we jou het juiste bieden. Je voelt je direct op je gemak bij ons, want we zijn laagdrempelig en hebben geen incheck balie. Slechts één persoon die je ontvangt en naar je kamer brengt. 

Arrangementen

Je kan van tevoren ook een tapas arrangement bestellen met een flesje wijn [deze dien je van tevoren te betalen]. Je mag het ook zelf meenemen.

Gratis parkeren op eigen terrein

Je auto kan je veilig parkeren. Geen parkeerkosten, want het is eigen terrein. We hebben vele mogelijkheden met onze kamers. Vragen staat vrij. Dus schroom niet en boek nu bij het meest gezelligste rendez vous hotel. Spring er eens uit, doe eens iets geks, of je nou getrouwd bent of als je een minnaar of minnares hebt, bij ons ben je welkom. Geen inspiratie in je intieme leven? Onze love hotel kamers geven je inspiratie. Boek eens onze spiegelkamer.

Reserveren  0616350758

Call Now Button