Daghotel

Daghotel

Zoek je een gezellige en sfeervol daghotel om heerlijk even tot rust te komen met je partner? Of uit de dagelijkse sleur wilt ontsnappen? Boek dan een dagkamer in ons geliefde Rendez vous hotel. De kamers zijn de hele dag beschikbaar voor een rijkelijk liefdevol avontuurtje. Kom met je eigen partner of je vreemdgaanliefje. Kom een bezoekje brengen en geniet stiekem van het samen zijn bij ‘kamerrendezvous’.

Daghotel met dagkamers

Bij ons kan je een dagkamer boeken zonder je te legitimeren. Boek een kamer per uur of een een kamer voor meerdere uren. Reserveer anoniem en discreet. In ons hotel hoef je niet met je billen bloot.  Wij garanderen je volledige privacy. 

Daghotels Nederland

Ons love hotel is gelegen midden Nederland aan de rand van een natuurgebied lekker landelijk maar toch niet ver van de bewoonde wereld. En biedt alle privacy en discretie die je maar kan wensen. Je vindt ons dag hotel tussen Den Bosch Utrecht en Tiel. Op de grens van Brabant en Gelderland.

Hotel overdag

Boek je een hotelkamer overdag of een hotelkamer voor een middag bij ”kamer rendez vous”? Dan ontbreekt het je aan niets. De kamers zijn gelegen in een prachtig pand. Een riet gedekte boerderij van voor de 1900 maakt het decor compleet voor een spannend avontuur. 
Er is van alles op de kamer te vinden voor een prettig verblijf met je partner. 
Zo is er een gevulde minibar met fris en flesjes water. Even als koffie en thee. De kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. 

Al onze prijzen zijn inclusief zo kom je nooit voor verassingen te staan. Op de kamer is altijd wel iets lekkers te vinden na het heerlijke avontuur. 

Hotel voor een middag

Kamer rendez vous is het hotel overdag als je even een pitstop wilt maken. Breng een bezoek aan ons liefdes hotel en voel je veilig. Je kan bij ons ook arrangementen boeken.

reserveren 0616350758

 
 
 
 
 
Call Now Button