Rendez vous hotel

Rendez vous hotel met rendez vous kamers

Discreet, veilig en snel een kamer boeken in ons rendez vous hotel? Bij ”Kamer rendez vous” ben je aan het juiste adres. Hier kun je geheel anoniem een kamer huren naar jouw wensen. In onze sfeervolle, gezellige en romantische vrijstaande boerderij, kun je een kamer per uur boeken, maar ook voor meerdere uren of een overnachting. Breng een bezoek aan ons met je minnaar, minnares of met je eigen partner.

Locatie regio Utrecht, Den Bosch, Tiel, Zaltbommel

We hebben diverse rendez vous kamers beschikbaar in ons rendez-vous hotel. Onze kamers kunnen geheel anoniem geboekt worden; zonder creditcard, zonder legitimatie en zonder zorgen. Door de centrale ligging van ons rendez-vous hotel (aan de A2), zijn wij de ideale plek voor jouw afspraak. Ons hotel ligt In een driehoek tussen Den Bosch Utrecht en Tiel, regio Zaltbommel. Op de grens van Brabant en Gelderland. Landelijk en zeer discreet gelegen. De kleinere plaatsen eromheen zijn ook wel bekend, Geldermalsen en Neerijnen.  Als je het pand nadert zou niemand verwachten dat er achter de inrijpoorten een besloten daghotel ligt. Uniek en spannend. 

Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een kamer die aan jouw eisen voldoet. Dus zoek jij ook een unieke rendez vous kamer? Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien. En hebben eigen sanitaire voorzieningen zoals douche toilet en wastafel. Alle kamers hebben een gezellig zithoek met eigen minibar gevuld met cola sinas en flesjes water. Allen geheel in eigen stijl ingericht. 

Op onze kamers is er altijd iets lekker te vinden zoals een koekje , snoepje of een chocolaatje. De kamers zijn ook te boeken met een arrangement. Heb je speciale wensen maak het ons kenbaar en wij kijken wat we voor de klant kunnen betekenen.

Wij zijn het enige love hotel Nederland waar je zonder enige legitimatie een kamer kan boeken. Als je van plan bent een kamer te boeken in ons hotel dan ben je van harte welkom, boek vandaag nog een kamer in het beste rendez vous hotel Nederland. Wij zijn 24/7 open. Je kan een kamer reserveren per tel, app, sms of via de mail. er tel is het makkelijkste dan kunnen we persoonlijk alle informatie geven.  Parkeren gebeurd discreet achter gesloten deuren. 

reserveringen 0616350758

Call Now Button