Erotisch hotel

Bezoek ons erotisch hotel

Zoek je als stel een hete romantische erotische kamer in een erotisch hotel? Iets wat uniek en spannend is ? Niet in een club maar een leuke privé locatie waar je met je partner heerlijk jezelf kan zijn en waar niet iedereen op je let? Kom dan naar kamer rendez-vous. Ons erotische hotel is voor iedereen toegankelijk en ligt centraal in midden Nederland. 

Of je nou vreemdgaat of met je eigen partner een bezoekje brengt. Of je bent Gay? Bij Kamer rendez vous is iedereen welkom. Niets is vreemd bij kamer rendez vous. Boek een kamer per uur of blijf heerlijk overnachten.

Erotische kamers

Wij bieden erotische kamers, voor ieder wat wils, of je nou romantische kamers zoekt een kinky kamer of een sm studio, kamers met of zonder led verlichting, kamer met massage tafels of seks schommels, kies maar uit. Hier vind je alles onder één dak. Onze diverse kamers maken het spannend en opwindend voor iedereen. 

Erotisch overnachten

Boek eens een erotische overnachting in ons erotische hotel. Een erotische overnachting zul je niet snel vergeten. Met meerdere personen erotisch overnachten of erotisch overnachten in combinatie met een arrangement behoort ook tot de mogelijkheden. Naar wens kunnen wij inspelen op de behoefte van de klant. Alles in goed overleg.

Privacy 

Wie van landelijk houd en zich aan niemand wilt storen is bij kamer rendez-vous aan het juiste adres. Bij ons vind je alle privacy die je je maar kan bedenken. Onze locatie ligt voor iedereen zeer discreet. Alles gebeurd bij ons anoniem. Niemand zal ooit weten dat je een bezoekje aan ons hebt gebracht. Wij zijn laagdrempelig en gastvrij.

Locatie

Onze locatie is zeer goed te bereiken vooral als je onderweg bent op de tussen a2 Utrecht Den Bosch en Tiel

Tijdens u verblijf word u auto gratis en discreet geparkeerd op eigen terrein.

Onze kamers zijn al te huur 2 uur voor €90,- incl gratis koffie thee en fris

reserveren 0616350758

Call Now Button