Spannende ontmoeting

Ga jij vreemd? En heb jij een spannende ontmoeting? Boek dan een kamer bij ”kamer rendez vous”. Het ultieme love hotel bij uitstek om vreemd te gaan. Iemand in het geheim ontmoeten word in ons hotel wel heel makkelijk. Omdat je bij ons zonder legitimatie een kamer kan boeken.  Onze locatie heeft een perfecte ligging. Vlak langs de a2. Regio Den Bosch, Utrecht, Tiel dichtbij Zaltbommel.  Rijd je op de snelweg en heb je snel een kamer nodig? Wij zijn 24/7 open.

Spannende ontmoeting

Houd je een beetje van stoute en spannende avontuurtjes? Kom dan onze sm kamer huren. Onze speelkamer is heel gaaf ingericht. Je vind er allerlei attributen die je in een normale romantische standaard kamer niet vind. Uniek in zijn soort en beter bekend als een 50 tinten grijs kamer. Ga je niet vreemd en wil je deze uitdaging met je eigen partner aan gaan? Dan ben je natuurlijk ook welkom.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur, en als je niet thuis kan spelen omdat je de kinderen om je heen hebt, kom dan naar ”kamerrendezvous”. Onze kamers zijn voorzien van alle gemakken. Van minibar tot zithoek. Eigen sanitaire voorzieningen. En altijd een koekje een snoepje en alles wat er nodig is voor een prettig  verblijf. Kom dus deze sm kamer huren en laat je verassen. 

Natuurlijk hebben we ook andere type kamers voor degene die niks met 50 tinten grijs hebben. Boek dan een romantische kamer of een kinky kamer voor soft sm. Je kan bij ons ook heerlijk een overnachting boeken. Zodra je een reservering doet vertellen we je precies hoe alles in zijn werking gaat en hoe je hier discreet naar binnen komt.

Ja over je privacy hoef je niet wakker te liggen want bij ons gebeurd echt alles volledig in het geheim

Zo worden de auto’s ook volledig afgeschermd achter gesloten poort deuren.

Reserveren 0616350758 

Call Now Button