Discrete kamerverhuur

Ben je op zoek een hotel voor discrete kamerverhuur? Zoek niet verder en breng een bezoek aan ”kamer rendez vous”. De ultieme plek om een kamer te boeken en anoniem te blijven. Kom met je eigen partner of je stiekeme liefde naar ons rendez vous hotel en boek één van onze leuke kamers. Sfeervolle ruime kamers in een mooie villa. Je kan bij ons 24/7 terecht

Discrete kamerverhuur

Je hoeft niet ver te rijden vanaf de snelweg want je vind ons vlak langs de a2 op een top locatie. In het midden van Nederland in een driehoek tussen Tiel, Den Bosch en Utrecht. Dichtbij Zaltbommel. Ben je op pad en heb je zin om met je date een paar uur er tussen uit te knijpen, wacht dan niet langer en reserveer een kamer per uur

Gezellig een kamer voor een aantal uren of een overnachting in een erotische sfeer met een thema kamer. Onze kamers zijn liefde vol ingericht. Wij beschikken in ons authentieke love boerderij over diverse thema kamers. Je kan bij ons romantische kamers boeken, maar ook kamers met een erotische tint. Bekijk onze kamers en beslis zelf. 

Onze kamers hebben eigen sanitaire voorzieningen en het ontbreekt je aan niets in ons rendezvous hotel. Er zijn altijd lekkere snoepjes en koekjes aanwezig. Op de kamers is een mini bar met cola sinas en flesjes water. Dit is gratis bij een boeking. Alles is inclusief zo kom je nooit voor verassingen te staan.

Reserveren is makkelijk. Je boekt een kamer zonder creditcards en legitimatie. Anoniem en discreet blijven gaat met volledige privacy als je bij ons een kamer boekt. Niemand zal weten dat je een bezoekje aan ons love hotel hebt gebracht. Op het moment van een reservering krijg je aanwijzingen hoe te melden en geven wij de geheime locatie vrij.

Dit om de anonimiteit van iedere klant te waarborgen. Laat je verassen en boek een kamer eventueel met een leuk arrangementje. En hapje of een drankje op het moment van jouw avontuurtje doet wonderen. 

Parkeren is gratis op eigen terrein en zeer discreet

reserveren 061635075

Call Now Button