Geweldige kamer

Zoek je een geweldige kamer om met je eigen partner eens iets nieuws te beleven? Of met je vreemdgaan partner? Kom dan naar ”kamer rendez vous voor de ultieme liefdes uurtjes te beleven. In ons love hotel vind je de perfecte kamers voor een spannend avontuur met jouw date. Ons geliefde hotelletje vind je tussen de grote plaatsen zoals Utrecht en Den Bosch.. Op de grens van Brabant en Gelderland. 

Geweldige kamer

Als we over een geweldige kamer praten . Kom dan eens een sm kamer huren. Laat je fantasie de vrije loop. En geniet met je partner van deze unieke beleving. Deze kamers vind je bijna in geen één hotel rendez vous hotel. Maar bij ”kamer rendez vous” is alles uniek.

Zo is ons pand een authentieke boerderij van voor de 1900. Dat geeft extra charmes aan het geheel als je bij ons een kamer per uur boekt.  De kamers hebben alle eigen voorzieningen en zijn discreet bereikbaar. Je komt bij een reservering geen andere mensen in de wandelgangen tegen. Zo blijf je lekker discreet. 

Ook al kom je met je eigen partner hoeft niet iedereen te weten dat je een sm kamer huren.  In deze kamer vind je allerlei spannende speeltjes om jouw geheime avontuur tot een hoogtepunt te laten komen. Hier kan een gewone kamer niet tegen op. Boek een kamer en ervaar het zelf.

Als je bij ”kamerrendezvous” een kamer boekt. Boek je alles inclusief. Dus ook de drankjes zitten bij de prijs inbegrepen. Zo is er gratis water en fris in de mini bar. Of heb je trek in een kop koffie of thee? Of een lekkere versnapering? Ja hier vind je van alles na je hete avontuurtje. Boek dus snel en laat je verassen.  Vraag naar de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. En dat zijn er heel veel.

 

reserveren 0616350758

 

Call Now Button