Leuk hotel

Zoek jij met je partner een leuk hotel om heerlijk samen een paar uurtjes te verblijven? Breng een bezoek bij ”Kamer rendez vous” het love hotel bij uitstek om een paar uur gezellig met je partner te vertoeven. Bij ”Kamer rendez vous” boek je kamers zonder legitimatie en creditcard. Wil je volledig anoniem blijven ? Dan zijn wij het perfecte hotel midden Nederland. Discrete ligging maar wel makkelijk bereikbaar voor iedereen

Leuk hotel

Een kamer per uur boeken was nog nooit zo makkelijk als in ons leuk hotel. Je vind onze locatie tussen Utrecht Den Bosch en Tiel in het midden van het land langs de a2. Bij ons kan je diverse kamers huren voor een paar uurtjes maar ook voor een spannende overnachting. Wij onderscheiden ons van andere omdat wij diverse thema kamers hebben.

Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie spiegelkamer , een 1001 nachten kamer? Of wil je een keer een sm kamer huren? Ja een spelletjes kamer met allerlei spannende attributen. In ons hotel is niks te gek. Probeer het zelf eens als je een standaard hotel beu bent.

Onze kamers hebben alle eigen voorzieningen en het ontbreekt de klant aan niets. Zo is er op iedere kamer een gevulde mini bar met water. cola en sinas . Evenals gratis koffie en thee op de kamer. Ja gratis, goed gelezen.

Je vind onze kamers in een prachtige nostalgische boerderij van voor de 1900. Dat geeft extra charmes aan onze locatie. De kamers zijn schoon netjes en bieden je volledige privacy

Je kan reserveringen doen per tel, app, sms of per email. Ja op allerlei manieren zijn wij goed te bereiken. Wij hebben geen kalender op de website omdat wij het liefste persoonlijk contact met onze klanten hebben. Zo kunnen wij ook alles aan de klant uitleggen zonder dat je voor vreemde verassingen komt te staan.

Parkeren achter besloten hekken uit het zicht.

Reserveren 0616350758

Call Now Button