Liefdeskamer

Boek nu een liefdeskamer voor jou en je geheime liefde. Discreet een kamer boeken in het meest geliefde love hotel van Nederland. Ja bij ”kamer rendez vous boek je de beste kamers en blijf je volledig discreet. Boek zonder creditcard en legitimatie. Geniet met volle teugen van het samen zijn.

Liefdeskamer

Onze liefdes kamers bevinden zich op een top locatie waar je met je geheime partner of je eigen partner heerlijk kan vertoeven. Wij hebben in ons hotel diverse thema kamers te huur. Je kan een kamer per uur huren of een heerlijke overnachting boeken. Boek een romantische kamer of kom eens een sm kamer huren

Ja bij ”kamerrendezvous” is alles mogelijk. Wij zijn geen standaard hotel waar je zomaar een normale liefdeskamer kan huren. Maar een unieke aangelegenheid.

Ben je op de a2 en wil je een tussen stop maken? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan ons. Het zal je verassen. Bij de binnenkomst parkeer je al achter gesloten poort deuren. Daar ontmoet je de gastvrouw die je discreet naar je kamer brengt. Waar het avontuur kan beginnen. 

Aan het einde van het avontuur is er altijd nog wel een kleine versnapering te vinden op onze kamers. Zoals een lekker chocolaatje of een heerlijk koekje. Wat te denken van een reservering inclusief een gevulde minibar met fris en flesjes water. Dan eventueel nog een heerlijk kopje koffie of thee. Ja dit alles bij een reservering inbegrepen. Ook bij de sm kamer huren

Onze kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen compleet verzorgt met shampoo, was gel een haardroger. En alles wat je verder nodig hebt. Kortom een heerlijk verblijf op onze kamers. Niks ontbreekt. En heb je specifieke wensen dan kan je alles bespreekbaar maken.

Ja boek nu dus een kamer bij ”kamer rendez vous” en laat je verassen door de velen mogelijkheden die wij jullie bieden

Reserveren   0616350758 

Call Now Button