Ondeugend hotel

Bezoek een kamer in ons ondeugend hotel ”Kamer rendez vous” met jouw geheime partner. Breng een bezoekje in het diepste geheim in het perfecte hotel van Nederland.  Wij zijn een love hotel waar je voor iedereen wel de geschikte kamer vind. Boek een kamer om vreemd te gaan of breng met je eigen partner eens een bezoek. Ben je het beu om thuis in je eigen kamer eens wat uitspattingen te maken omdat je niks kan omdat de kinderen om je heen zijn? 

Ondeugend hotel

Bij ons kan je eens een gave sm kamer huren. Als stel voor 2 personen maar ook met je vrienden erbij. Deze kamer is voorzien van allerlei spannende attributen. Zoals schandblok, andreaskruis, maar ook seks schommels die het decor compleet maken.  Alles in barokke stijl. 

Ja in ons ondeugend hotel kom je niks te kort. Boek eens een kamer per uur om de kamer die je leuk vind uit te proberen. Niet geschoten is altijd mis. Maar wij als eigenaar van ”kamer rendez vous” die weten dat je als je bij ons een kamer boekt. Je bij de volgende reservering nog langer blijft. 

Waar vind je ons geweldige hotel? Je vind ons in een driehoek van Utrecht, Den Bosch en Tiel. Vlakbij Zaltbommel. Langs de a2 niet ver vanaf de afrit 16. Makkelijk bereikbaar voor iedereen van alle delen van het land. Onze naaste buren weten ons ook erg te waarderen. 

Ons hotelletje is discreet en landelijk gelegen in een natuurrijk gebied. Het pand geeft een nostalgische sfeer en is authentiek. Dat geeft nog een extra charmes en romantiek aan jullie romantische spannende avontuur. 

Wacht niet langer en boek een kamer in het aller diepste geheim en verwacht wat je van ons mag verwachten. Discretie op alle vlakken van reservering tot parkeren in een besloten hotel. 

Reserveren 0616350758

Call Now Button