Privé hotel

Zoek je een goed privé hotel? Dan ben je bij ‘kamer rendez vous aan het juiste adres. Boek een kamer per uur en geniet met volle teugen van jou pleziertje. Bij ons kan je 24/7 een kamer reserveren. Ben je onderweg en wil je even snel een tussendoortje? Dan ben je welkom bij ons. Wij zijn laagdrempelig en iedereen is welkom

Ons privé hotel is uiterst discreet en ligt tussen Den Bosch Utrecht en Tiel. In het groen en niet ver van de a2. De ligging is net op de grens van Gelderland en Brabant. 

Privé hotel met privé kamers

Als je in ons rendez vous hotel kamers boekt blijf je ten alle tijden anoniem. Wil je discretie op het hoogste niveau? Bij ons boek je kamers zonder creditcards en legitimatie. Zo blijft je privacy gewaarborgd.

De kamers hebben alle eigen voorzieningen zoals een gezellige zithoek, minibar, douche toilet en wastafel. Er is altijd wel iets lekkers te vinden na je avontuurtje. Snoepjes en koekjes. Ook is er op de kamers koffie thee en fris te vinden. Dit alles bij de prijs in. Ja een kamer huren is bij ons inclusief. Zodat je niet voor verassingen komt te staan. 

Wil je een keer iets unieks beleven. Wij hebben diverse kamers te huur. Je kan bij ons ook een leuke sm kamer huren.

Na het reserveren van een kamer per telefoon, app, sms of mail geven we je een meld adres. En op de dag zelf geven we je de locatie waar de pret kan beginnen. ‘Kamer rendez vous’ staat garant voor jullie privacy. Boek nu een kamer  eventueel met een leuk arrangement.

Je kan je auto gratis achter gesloten hekken parkeren. Niemand zal ooit weten dat je in ons love hotel bent geweest. dus laat je verassen en boek nu!

reserveren 0616350758

Call Now Button