Swingers kamer

Swingers kamer Swingers overnachting Swingers bed and breakfast FEESTJE?

2 uur €90,-        Locatie tussen Utrecht, Den Bosch A2   0616350758

Swingers bed and breakfast     2 personen met uitgebreid ontbijt €260,-

Ongeremd swingen

Een swingers kamer huren, ja dit kan bij Kamer rendez-vous. Wat is een swingers kamer; Een kamer per uur die je met meerdere stellen kan huren en waar je gezellig samen kan zijn. Wil je swingen op je eigen muziek? Wil je je bewegen op je eigen muziek, dit kan. De kamer ligt vrij, zodat je ongeremd je gang kan gaan. Je kan de swingers kamer uiteraard ook als stel huren.

Romantisch of Kinky 

Deze swingers kamer kan romantisch zijn, maar kan ook met een 50 tinten grijs pakket. Dit pakket houd in; een mooie kamer maskers erbij, schandblok, massage tafel en nog veel meer. Onze swingers kamers zijn naar harte wens zelfs aan te passen met led verlichting , voor wie er van houd, om uit zijn bol te gaan met erotische tinten

Top locatie 

Swingers houden van vrijheid, ongeremd zijn, je eigen muziek draaien, geen last van de buren, want die zijn er niet! Een swingers kamer huren kan in privacy want we zijn geen club, maar een gezellig love hotel op een privé locatie waar swingers ook terecht kunnen.

Feestje? 

Heb je zin in een besloten feestje, verjaardig, of iets anders te vieren? Huur dan onze locatie, wij kunnen een klein besloten party organiseren in ons rendez vous hotel voor jou en je swingers vrienden. Het afhuren van de accommodatie behoort dan tot de mogelijkheden.

Erotische overnachting 

De swingers kamer is ook te boeken voor een wilde swingers overnachting. Een spannende swingers bed and breakfast met een heerlijk ontbijt. Dus wil jij niet naar een swingers club, huur dan onze locatie max 10 personen. Informeer naar de mogelijkheden.

Inchecken s’avonds vanaf 18.00 uitchecken volgende ochtend 09.30

Onze locatie ligt vrij

Let op! Je betaald per koppel van 2 personen

Swingers kamer omgeving Utrecht Den Bosch langs de A2

Reserveren 0616350758

Call Now Button