Uniek hotel

Zoek jij een uniek hotel om met je partner het avontuur aan te gaan op het gebied van seks? Wacht niet langer en boek in ons love hotel Kamer rendez vous een unieke kamer om een paar uurtjes discreet te genieten. Je vind ons hotel in het midden van Nederland tussen de grote steden Utrecht en Den Bosch. Makkelijk bereikbaar niet ver van de snelweg a2 gelegen.

Uniek hotel

Wat maakt ons uniek hotel zo apart? Namelijk de discretie en de diversiteit van de kamers die wij je aanbieden. Boek een kamer per uur. Je kan romantische kamers huren maar je kan ook een geweldige sm kamer huren. Beter bekend als 50 tinten grijs. Ja wie kent niet de film waar deze kamer bekend mee is geworden. Speeltjes en allerlei spannende atributten decoren het geheel van deze kamer

Als je bij kamer rendez vous een kamer boekt ontbreekt het jullie aan niets, je hebt een geweldige tijd met 2 of meerdere personen. Je kan in ons hotel tot midden in de nacht vertoeven met een sigaretje en een lekker drankje naar wens. Ja super en heerlijk discreet.

Onze kamers zijn alle van allen gemakken voorzien en hebben alle eigen voorzieningen. Zoals een badkamer met douche toilet en wastafel. En een eigen minibar voorzien van gratis drankjes. Koffie thee en fris is aanwezig. Bij een reservering van 4 uur of langer krijg je een gratis fles wijn naar keuze.

Bij een reservering per tel , app, sms of mail krijg je te horen waar onze toch wel zeer discrete unieke hotel is gelegen. Wij vertellen dan pas waar je precies moet zijn om je avontuurtje aan te gaan. Dit doen wij om de discretie van iedere klant te waarborgen voor een veilig slippertje. 

Parkeren gebeurd achter gesloten hekken en niemand zal ooit weten dat je een bezoekje aan ons hotel hebt gebracht.

reserveren 0616350758 

Call Now Button