KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Kamer per uur           

 

2 uur  vanaf €77,50,- incl gratis drankjes

locatie tussen Utrecht Den Bosch langs A2  0616350758

 

 

kamer per uur- kamer rendez-vouskamer per uur-kamer rendez-vous

Kamer per uur nodig? Kom dan naar kamer Rendez-VousBij ons boek je veilig en snel een kamer per uur. Geen gedoe met creditcards en legitimatie

Ideaal voor stellen die vreemdgaan en niet betrapt willen worden! Wij zijn geen club en verhuren kamers aan iedereen die gezellig samen wil zijn. Op ieder moment is inchecken mogelijk!  

romantische kamerromantische kamer 2 uur €77,50,-

Een kamer per uur huren of een spannende overnachting? Bij ons ben je aan het juiste adres! Een discrete, gezellige en sfeervolle locatie die veilig vreemdgaan mogelijk maakt. 

Bij ons is je volledige privacy beschermd en kan je anoniem kamers huren. De kamers zijn ook interessant voor de stellen die niet vreemdgaan maar die met hun eigen partner eens een keer de sleur willen doorbreken. Bij Kamer rendez-vous kun je namelijk ook romantische kamers huren met een kinky tintje 

kinky spiegelkamer 2 uur €90,-

Onze 50 tinten grijs studio is volledig ingericht met speel materiaal. Voor de stellen die hun grenzen willen verleggen en thuis niet de mogelijkheden hebben om alle remmen los te gooien.

De kamers bevinden in een mooie oase op onze authentieke, landelijk gelegen, vrijstaande boerderij tussen Utrecht en Den Bosch, dicht bij Zaltbommel. Bij ons kan je gratis en veilig parkeren op eigen terrein van een unieke privé locatie!

1001 nacht kamerromantische kamer 2 uur €77,50,-

Wij hebben voor ieder wat wils, dus bel van tevoren om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Sinds kort hebben wij ook een kamer met een love schommelmassage tafel en kun je een kinky bed and breakfast boeken, dus de mogelijkheid om te overnachten

Diverse kamers

kinky 1001 nacht kamerkinky kamer 2 uur €90,-

Wij hebben verschillende type kamers te huur, namelijk romantische kamers, kinky kamers en een 50 tinten grijs kamer. Onze kamers zijn compleet ingericht en hebben eigen sanitaire voorzieningen. Tevens zijn de kamers per half uur en per uur extra te boeken! Laat je verrassen en reserveer vandaag nog.

 

Thema kamers

50 tinten grijs studio 2 uur €97,50,-

De beste kamer per uur huur je bij Kamer Rendez Vous. Wij zijn kleinschalig, persoonlijk en zorgen ervoor dat je nooit iemand anders tegenkomt. Wij hebben geen openbare receptie, dus niemand ziet je bij binnenkomst. Alles is volledig privé, dus niemand ziet je auto staan! Alle kamers hebben een eigen ingang. Wij hebben een centraal gelegen vrijstaand pand in een goed te bereiken plaats die niet te druk is.

 

Anoniem een kamer huren tussen Utrecht en Den Bosch A2

Bel vandaag nog naar 06 16350758