KamerRendezVous-Love Hotel

                                        KAMER PER UUR  ZONDER LEGITIMATIE OF CREDITCARD MET JOUW MINNAAR OF MINNARES

Love Hotel                                 tussen Utrecht en Den Bosch a2             0616350758

                        

  

Geheime ontmoeting 

 

Love Hotel Kamer RendezVous om discreet jouw geheime liefde te ontmoeten. Indien je op zoek bent naar een leuke en discrete locatie centraal gelegen midden Nederland tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel, hoef je niet verder te zoeken! Wij zijn het perfecte love hotel.

Vreemdgaan of met je eigen partner een bezoekje brengen? In ons hotel is het altijd gezellig. Ons love hotel beschikt over verschillende thema kamers. Voor wie op een gewone romantische kamer uit gekeken is heeft Kamer rendez vous ook kamers met een massage tafel of kamers met een kinky tintje.


Ons love hotel onderscheid zich van de andere love hotels in Nederland. Ons hotel ligt landelijk en is in het groen gelegen. Voor de liefhebbers die van rust en ruimte houden is dit de meest ideale plek om te verblijven. Maar vooral om discreet te blijven. Wil jij je met je geliefde dus eens helemaal afzonderen en genieten. Boek dan één van onze kamers.

Bij een reservering van één van onze kamers heeft u de beschikking over een eigen mini bar gevuld met gratis frisdrank. Koffie en thee is ook bij de prijs inbegrepen.


Onze kamers zijn compleet ingericht en hebben eigen sanitaire voorzieningen. Per half uur en per uur zijn kamers extra te boeken in ons kleine love hotel

 

Discreet reserveren

Geen creditcard en legitimatie nodig! Je blijft volledig anoniem. Dit alleen geeft al een prettig gevoel van veiligheid. Niemand die je bij ons ziet.

 

Love hotel kamer rendez vous

Wij zijn het perfecte love hotel voor alle stelletjes. Kamer huren per uur, voor een paar uur, voor een dagdeel of een overnachting

Bij love hotel Kamer RendezVous kan het allemaal.

 

Discretie

De beste kamers huur je bij Love Hotel Kamer Rendez Vous. Wij zijn kleinschalig, persoonlijk en zorgen ervoor dat je nooit iemand anders tegenkomt.

 

Volledige privacy 

Wij hebben geen openbare receptie, dus niemand ziet je bij binnenkomst. Alles is volledig privé, dus niemand ziet je auto staan! Alle kamers hebben een eigen ingang. Wij hebben een centraal gelegen vrijstaand pand in een goed te bereiken kleine plaats die niet te druk is.

 

Bel vandaag nog naar 06 16350758

Zoek je een love hotel voor een paar uur of een overnachting dan ben je welkom bij kamer rendez-vous. Wij zijn niet echt een hotel, maar een klein privé hotel met een paar kamers. Wij zijn klein en erg privé, maar hebben sfeervolle thema kamers.

 

Thema kamers 

Wij hebben kinky kamers en romantische kamers, 50 tinten grijs kamers voor iets meer spel, beter bekend als bdsm. In een mooie omgeving vlak aan de A2. Makkelijk te bereiken, voor een redelijke prijs. Prachtige kamers incl flesjes water fris en iets zoet.

 

Uniek

We letten erg op de discretie en de hygiëne. Bij ons ben je aan het juiste adres. Boek bij love hotel kamer rendez-vous. Wil je iets anders dan de doorsnee kamer in een hotel, dan kunnen we jou het juiste bieden. Je voelt je direct op je gemak bij ons, want we zijn laagdrempelig en hebben geen incheck balie. Slechts één persoon die je ontvangt en naar je kamer brengt. 

 

 

Arrangementen

Je kan van tevoren ook een tapas arrangement bestellen met een flesje wijn [deze dien je van tevoren te betalen]. Je mag het ook zelf meenemen.

 

Gratis parkeren op eigen terrein

Je auto kan je veilig parkeren. Geen parkeerkosten, want het is eigen terrein. We hebben vele mogelijkheden met onze kamers. Vragen staat vrij. Dus schroom niet en boek nu bij love hotel kamer rendez-vous. Spring er eens uit, doe eens iets geks, of je nou getrouwd bent of als je een minnaar of minnares hebt, bij ons ben je welkom. Geen inspiratie in je intieme leven? Onze love hotel kamers geven je inspiratie. Boek eens onze spiegelkamer.

 

Reserveren tel 0616350758