Geheime date

Geheime date

Heb je een afspraak met je geheime date? Zoek je een mooie kamer om gezellig en stiekem samen te genieten? Boek dan een kamer per uur in ons leuke rendez vous hotel. Gezelligheid, discretie en alles om je geheime avontuur compleet te maken vind je bij ons. Je dag kan niet meer stuk als je ons een bezoek hebt gebracht. Wij zijn 24/7 geopend. Plezier voor 2 of meer personen.

Geheime ontmoeting

Gelegen in de regio Utrecht, Den Bosch en Tiel omgeving Zaltbommel vind je ons love hotel. Mooi in het groen gelegen en lekker discreet. De snelweg a2 af en je bent al op de locatie. Ontmoet je geheime date op de grens van Brabant en Gelderland, in het land van maas en waal. De kamers zijn bij  ”kamer rendez vous” voor iedereen te boeken. Kom en maak plezier met je date. Onze kamers zijn voorzien van alle gemakken en hebben eigen sanitaire voorzieningen, zithoek, mini bar. En een leuke zithoek. De kamers hebben een eigen ingang om de discretie te waarborgen. De avonturiers onder ons kunnen zelfs een sm kamer huren.
 

Anoniem blijven doe je bij ”kamer rendez vous. In ons daghotel boek je zonder creditcard en legitimatie. Niemand zal dus ooit weten dat je met je partner een bezoekje aan ons rendez vous hotel hebt gebracht. Des te beter!

Zodra je per tel, sms, mail of op de app een kamer hebt gereserveerd krijg je van ons de locatie en het meld punt. Dit doen we zo omdat we de discretie voor iedereen willen waarborgen. Klanten erin, klanten eruit. 

Parkeren doen je op ons eigen terrein achter gesloten poort deuren. In de avond uren is er genoeg verlichting als duidelijk teken waar je naar binnen moet. Laat je verassen door de ambiance van ons geliefde hotel en reserveer !

Reserveren  0616350758

 

Call Now Button