Hotel voor vreemdgaan

Op zoek naar een hotel voor vreemdgaan? Zoek niet verder en kom naar ‘kamer rendez vous’. Ons kleine hotel ligt in het groen verborgen vlak achter de a2. Wil jij met je partner zonder zorgen vreemdgaan op een leuke discrete plek? Je vind ons tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Gezellig samen er tussen uit was nog nooit zo makkelijk. Boek een kamer per uur of een fijne overnachting

Hotel voor vreemdgaan tussen Utrecht Den Bosch

Bij ”kamer rendez vous boek je zonder zorgen een kamer om vreemd te gaan. Unieke kamers in een mooie boerderij maken een compleet decor. Wij beschikken over diverse thema kamers. Romantisch maar ook kamers met een kinky tintje vind je bij ons. Ja je kan ook onze sm kamer huren. Alles geheel naar eigen idee ingericht. Compleet met een gezellige zithoek, een mini bar. 

Alle kamers hebben een eigen ingang. Zo beschikken de kamers in ons daghotel ook over een eigen douche toilet en een wastafel. Je kan na je ontmoeting nog lekker napraten over je belevenis onder het genot van een kopje koffie of thee. Bij een boeking van 4 uur of meer krijg je van het huis een flesje wijn.

Na een reservering per telefoon op de app, sms, mail krijg je van ons de juiste locatie waar de pret kan beginnen. Je word netjes ontvangen door de gastvrouw van het love hotel. Die brengt je naar de gereserveerd kamer.

Over het parkeren hoef je je geen zorgen te maken. Er is genoeg plek en je parkeert op ons eigen erf. Dus zie je de auto’s niet staan vanaf de weg.

Laat je vandaag nog  verassen en reserveer een kamer die aan jouw wensen voldoet. Onze kamers zijn ook te boeken met een leuk  arrangement. Om je eigen persoonlijke feestje te vieren.

reserveren 0616350758

 

 

Call Now Button