Intieme afspraak

Heb je een intieme afspraak ? En zoek je een leuke kamer per uur? Blijf niet wachten en boek een kamer in het meest anonieme hotel van Nederland. Onze kamers worden door iedereen geboekt die vreemd gaat. Maar zoek je met je eigen partner een leuke uitdaging? Ben je natuurlijk ook welkom. Wij hebben voor iedere intiem afspraak wel een geschikte kamer te huur. 

Intieme afspraak

Diverse thema kamers maken ons love hotel compleet. Je vind onze locatie tussen de grote steden Utrecht en Den Bosch. Gelegen op de grens van Gelderland en Brabant. Een landelijk ligging maakt het decor compleet. In een klein gehucht niet ver van de a2 en de a15.

De kamers zijn ruim van opzet en hebben alle eigen voorzieningen. Er is bij ”kamer rendez vous” van alles aanwezig op de kamers, zoals koffie, thee en fris, snoepjes , koekjes en zakjes chips. In de badruimtes vind je alles om na je intieme afspraakje je weer heerlijk op te frissen. Zoals bad en douche gel, shampoo, en er is zelfs een haar droger aanwezig. 

Bij een reservering in ons daghotel word er precies verteld waar je je op de dag van het te beleven intieme moment moet melden. Wij van kamer rendez vous proberen alles zo discreet mogelijk te houden voor onze klanten zodat ze geen blauwtje te lopen. De auto worden geparkeerd achter een gesloten poort. Dus niemand die de auto’s ziet staan. Wanneer je met je partner arriveert word je goed ontvangen en naar je kamer gebracht waar de pret kan beginnen. 

Onze kamers zijn al te huur 2 uur voor €90,- incl gratis koffie thee en fris. Heb je zin in een gigantische spannende sm kamer? Dan ligt de prijs hoger, maar dat is het dan ook dubbel en dwars waard om bij ns een kamer te boeken.

reserveren 0616350758

Call Now Button