Kamer voor een vluggertje

Ben je op zoek naar een kamer voor een vluggertje? Boek dan snel een kamer per uur bij Kamer rendez vous voor een spannende korte date. Ga je vreemd of zoek je het avontuur op in het heetst van de strijd? Je vind ons achter de a2 tussen Utrecht en Den Bosch op een geheime top locatie. Een vluggertje was nog nooit zo makkelijk. Op de grens van Brabant en Gelderland in een groene oase zeer landelijk en toch makkelijk bereikbaar.

Kamer voor een vluggertje

De kamers in ons love hotel zijn voor iedereen boven de 18 jaar te reserveren. Je boekt een kamer zonder je te legitimeren.  Kamer rendez vous is een kleinschalig gezellig hotel. Bij ons vind je rust, ruimte, knusheid en alles wat wenselijk is om jou vluggertje tot een perfect avontuur te maken. 
Waarom bij ons een hotelkamer huren? Bij ons vinden jullie alle discretie die je nodig hebt.

 

Wij bieden diverse thema kamers aan. Kom eens een sm kamer huren in plaats van een romantische kamer. In ons daghotel ontbreekt het jullie aan niets. Er is altijd een volle minibar met water en frisdrank. En er is onbeperkt koffie en thee. Altijd met een lekker koekje of een snoepje na de stevige trek. De kamers zijn in alle opzichten verschillend van elkaar. Iedere kamer heeft zijn eigen charme, dus keuze genoeg

Arrangement

Wil jij je partner verassen? Boek een kamer eventueel met een leuk arrangement. Zo kan je tapas bestellen of een heerlijk flesje wijn. Er is veel mogelijk . Bespreek van tevoren je wensen en wij kijken wat wij kunnen regelen om jou verblijf tot een hoogte punt te maken.

De auto’s worden geparkeerd achter gesloten poort deuren dus niemand die de auto’s ziet staan vanaf de weg. 

 Reserveren 0616350758

 
 
 
 
 
 
Call Now Button