Kamer voor seks

Zoek je een kamer voor seks? En boek een kamer per uur in het meest sfeervolle hotel van Nederland. Bij ons boek je een kamer en blijf je volledig anoniem. Je kan in het geheim een kamer reserveren zonder creditcard en legitimatie. Ons unieke plekje bevind zich tussen de grote steden Utrecht, Den Bosch, Tiel dicht bij  Zaltbommel. Op de grens van Brabant en Gelderland.

Kamer voor seks

Je vind ons niet ver van de a2 gelegen in een klein gehuchtje in een buitengebied. Discretie is wat wij bieden voor iedereen die een kamer voor seks zoekt. Discretie staat bij ons voorop. En je kan van ons verwachten als eigenaar van een love hotel dat wij er alles aan gedaan hebben om jouw discretie te waarborgen. 

Onze kamers zijn thema kamers. En zijn dan ook zeer divers ingericht. Wij zijn een dag hotel, maar bij ons kan je nu ook 24/7 een kamer boeken. Breng eens een bezoekje aan onze liefelijke romantische kamers of kom een sm kamer huren. Bij ”kamer rendez vous is alles mogelijk. Maak van jou fantasie werkelijkheid.

De kamers zijn allen op hun eigen manier ingericht en het ontbreekt je aan niets. Een goed bed als basis. Een leuk zithoekje. Een minibar met fris en water. Dan is er ook nog eens koffie en thee onbeperkt.

Als je een kamer reserveert word er van a tot z verteld hoe alles in zijn werking gaat. Je voelt je op je gemak door de gastvrouw die je aan de tel hebt. Dit is tevens ook degen die je ontvangt bij een bezoekje. 

Parkeren is een must op ons eigen besloten parkeer terrein. Achter een gesloten poort deur, waar niemand de auto’s ziet staan. Dus heb je een auto met reclame dan hoef je je ook geen zorgen te maken.

Laat je verassen en reserveer dus een kamer. Wij bieden ook leuke arrangementen bij de verhuur, bel en boek!

 

 Reserveren 0616350758

 
 
 
 
 
 
Call Now Button