Liefdes nestje

Zoek je een liefdes nestje om met je geheime date de liefde te bedrijven? Bezoek dan kamer rendez vous het spannenste rendez vous hotel van Nederland. Bij kamer rendez vous ben je op het juiste adres om discrete kamers te huren met je geliefde. Of het je eigen partner is of je geheime liefde? Iedereen is welkom in ons love hotel

Ons rendez vous hotel bevind zich midden Nederland langs de a2 en de a15 tussen Utrecht en Den Bosch. 

Wat bieden wij onze klanten in dit mooie liefdes nestje? Mooi ingerichte kamers voor een uur of 2, een dagdeel of een hete kinky overnachting. Wij bieden het allerbest voor onze klanten om de discretie te waarborgen. Onze kamers hebben alle eigen voorzieningen, zoals eigen douche toilet en wastafel. Op de kamers is altijd wel een lekkere versnapering te vinden. Na het spannende avontuur.

Je komt ook geen andere personen in ons love hotel tegen, anders is het natuurlijk niet meer discreet. Wij beschikken over diverse type kamers. Dus is er voor een ieder wel een geschikte kamer te vinden. De mensen die bij ”kamer rendez vous een kamer boeken gaan altijd met een grote glimlach weg. Omdat altijd alles naar wens is.

Je kan de kamers volledig discreet reserveren, wij vragen geen legitimatie. Natuurlijk moet je wel boven de 18 jaar zijn om in ons love hotel  een kamer te mogen huren. Maar dat spreekt voor zich.

Parkeren gebeurd achter gesloten poorten, dus niemand zal ooit weten dat je een bezoekje aan ons Rendez vous hotel hebt gebracht. De reservering lopen netjes in elkaar over, zodat je geen andere personen tegen komt.

Heb je interesse om één van onze lieve kamers te boeken? Heb je speciale wensen. Maak het ons dan kenbaar. Wij staan open en geven alle informatie die je maar wilt.

Reserveer dan nu 0616350758

Call Now Button