Privé club

Op zoek naar een kleine privé club? Breng een bezoekje aan ‘kamer rendez vous. Bij ons boek je diverse spannende kamers als het om een geheime privé afspraak gaat. Natuurlijk in de seks sfeer. Heb je zin in een avontuurtje en ben je onderweg? Bij ons reserveer je 24/7 een leuke rendez vous kamer.

Privé club Nederland

Boek in onze privé club een kamer per uur of kom eens heet overnachten en kom een sm kamer huren. Ons in het groen gelegen love hotel blinkt uit met zijn velen charmes. Discretie in het hoogste vaandel daar staan wij garant voor. Een discreet verblijf in het geheim zonder dat men erachter komt dat je hier geweest bent. De ligging is uniek met Utrecht, Den Bosch en Tiel in de omgeving, aan de a2. Op de grens van Brabant en Gelderland.

Ons privé stekje is een mooie oude boerderij met een rieten dak waar de privé kamers zich bevinden. Kamers voor 2 personen maar ook voor meerdere personen. Kom met je vrienden naar onze club in besloten sfeer en geniet met mooi weer van onze mooie tuin die om de kamers heen ligt. 

De kamers hebben eigen voorzieningen zoals douche toilet en wastafel en een eigen ingang. Lekkere snoepjes na het avontuur en een heerlijk flesje wijn of een bak koffie. Er is van alles te vinden. De prijzen zijn altijd inclusief. Zo weet je waar je aan toe bent. 

Discreet en anoniem blijven daar staan wij voor in ons daghotel. Parkeren gebeurd ook achter gesloten poort deuren. Twijfel niet over onze locatie. Boek een kamer en laat je overtuigen met wat wij aanbieden.

Op het moment van een reservering vetellen we je waar te melden en hoe alles in zijn werking gaat. Eenmaal op de parkeerplaats aangekomen word je goed ontvangen en naar de ruimte gebracht die jij met je partner hebt gereserveerd. Ondanks alles wat wij aanbieden is het toch laagdrempelig. Laat je overtuigen en boek snel! Wij hebben ook leuke arrangementen

reserveren tel:31616350758 

 
 
 
 
 
Call Now Button