Romantische ontmoeting

Ben je in voor een romantische ontmoeting? Zoek je een kamer om in het geheim samen te zijn met je geheime partner? Kom dan naar ”kamer rendez vous” het beste love hotel van Nederland. Bij ons boek je volledig discreet een kamer en blijf je helemaal anoniem. Je boekt dan ook kamers zonder creditcards en legitimatie. Je kan 24/7 terecht met je date voor gezellige afspraak op onze top locatie.

Romantische ontmoeting

Ons rendez vous hotel ligt in een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel omgeving de brug van Zaltbommel. Dicht bij de a2 dus makkelijk bereikbaar. Op de grens van Brabant en Gelderland ligt ons stekje. In ons dag hotel boek je makkelijk een kamer per uur om jouw romantische ontmoeting waar te maken. Stiekempjes samen zijn in één van ons geliefde kamers.

Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien en zijn gevestigd in een mooie boerderij, dat maakt je avontuurtje nog romantischer. Kamers in diverse thema’s met gezellige tinten. Waar je je heerlijk op je gemak zal voelen. Het ontvangst is uiterst vriendelijk en laagdrempelig. Dat maakt het hier nou juist zo fijne plek. Het plaatje is compleet. 

Op het moment van een boeking van een datum en een tijd die je doorgeeft, vertellen wij je de precies waar je je moet melden op de dag van jouw ontmoeting. Dus alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgt. De tijd stippen zijn zo op elkaar afgestemd dat je privacy volledig gewaarborgd is.

Over het parkeren hoef je je geen zorgen te maken. Er is genoeg plek en je parkeert op ons eigen erf. Dus zie je de auto’s niet staan vanaf de weg.

Laat je vandaag nog  verassen en reserveer een kamer die aan jouw wensen voldoet. Onze kamers zijn ook te boeken met een leuk  arrangement. Om je eigen persoonlijke feestje te vieren.

reserveren 0616350758

 

 

Call Now Button