Second lover

Op zoek met je second lover naar een groot avontuur in een leuk hotel?  Bij ”kamer rendez vous  vind je volledige discretie als je met je second lover een paar uurtjes heerlijk wilt vertoeven. Wij staan garant voor een jouw seks avontuur zonder dat je in de link loopt. Wij zijn het love hotel als het draait om stiekem een afspraak maken met je verborgen liefde. Alles draait bij ons om het volledig discreet en anoniem blijven. Wanneer je de smaak hebt geproefd van het vreemdgaan blijf je terug komen naar ons geliefde hotelletje.

Second lover ontmoeten tussen Utrecht en Den Bosch

Ons daghotel is gelegen in het midden van het land op de grens van Gelderland en Brabant in een driehoek van de grote steden

Onze locatie ligt in het midden van Nederland en is makkelijk bereikbaar. Op het moment van reservering per tel ,app, sms of mail, vertellen we je waar je moet zijn op de dag van ontmoeting met je second lover.

Boek makkelijk en betrouwbaar een kamer bij ons. Onze kamers zijn divers en hebben alle hun eigen thema en charme. Je kan bij ons terecht voor simpel een kamer per uur. Voor de snelle trek. Wil je langer genieten? Heel simpel je kan zolang blijven als je wilt. Je kan bij ons ook een kamer boeken met een kinky tintje of een kinky b&b reserveren. Dit moet je natuurlijk wel kunnen verantwoorden bij het thuis front, maar dat bepaal je natuurlijk zelf. 

De kamers hebben alle eigen voorzieningen en het ontbreekt je aan niets. Van een lekker kop koffie tot een heerlijk snoepje. Er is altijd wel iets te vinden. Een gevulde mini bar heb je tot je beschikking met flesjes water, blikjes cola en sinas. Wat een verassing, laat de pret maar beginnen. Wil je je partner verassen boek er dan een leuk arrangement bij. Veel mogelijkheden dus. Boek snel!

 

 Reserveren 0616350758

 
 
 
 
 
 
Call Now Button