Secret date

Kom met je secret date naar ons love hotel, en beleef spannende avonturen. Wij beschikken over een super geheime locatie om jouw afspraakje te waarborgen en niet in de link te lopen. Doe stoute dingen met alle privacy , en kom naar ”kamer rendez vous”. Anoniem een kamer boeken is wat wij je te bieden hebben. Ons hotel s 24/7 open.

Secret date

Boek een romantische kamer per uur of een kamer voor een hete overnachting. Ja bij ons is het heerlijk vertoeven met je date. Zoals je ziet zijn wij een daghotel en een motel in één. Zoek dus niet verder maar boek een kamer bij ”kamer rendez vous” het meest geliefde kleine hotel als het gaat om discretie. 

In het volste vertrouwen met jouw secret date één van onze kamers boeken was nog nooit zo makkelijk. ”Kamer rendez vous” staat garant voor de perfecte ontmoeting. Ons daghotel is klein maar toch zo gezellig om af te spreken. Als je eenmaal een bezoekje hebt gebracht dan wil je niets anders meer.

Onze locatie ligt midden Nederland tussen Den Bosch, Utrecht en Tiel. Dichtbij de brug van Zaltbommel, op de grens van Brabant en Gelderland. Even afrit 16 en je bent binnen 2 minuten op ons adres. Het adres krijg je pas bij een reservering die je maakt per tel , app, sms of per mail. Je krijgt van ons een meld adres en zodra je daar staat met je date, zorgen wij dat je bij ons veilig naar binnen kan.
 

Onze kamers zijn volledig ingericht met een eigen douche toilet en wastafel, en er is altijd een heerlijk snoepje te vinden na het spannende werk. Zo is er bij de prijs inbegrepen een gevuld koelkastje met water. cola en sinas. Onbeperkt koffie en thee. 

Parkeren is achter gesloten hekken, dus niemand die je auto ziet staan. Boek nu een kamer eventueel met een leuk arrangement.

reserveren 0616350758

 

 

Call Now Button