Secret room

Op zoek naar een secret room? Samen zijn in het diepste geheim met je second liefje? Breng een bezoekje aan het meest geliefde love hotel in ons land. Kom naar kamer rendez vous en geniet met volle teugen van een perfecte date. Ga jij vreemd of zoek je de ultieme locatie voor een geheime ontmoeting en wil je niet gezien worden? Dan hebben wij de perfecte locatie voor jullie.

Boek een kamer per uur in ons unieke hotel. Je vind bij ons diverse secret rooms zoals romantische kamers, kinky kamers of kom eens een sm kamer huren. Geniet van de vrijheid en de discretie die wij je te bieden hebben. Wij zijn een daghotel maar sinds kort kan je 24/7 kamers boeken in ons liefdes hotel. 

Onze kamers zijn divers en hebben allemaal een thema. Je hebt dus ruime keuze. De kamers zijn ruim van opzet en beschikken over eigen sanitair, zithoek, mini bar. Er is altijd iets lekkers te vinden. De koffie , thee en fris zijn gratis. In de badkamers vind je badschuim, shampoo, genoeg handdoeken en zelfs een haar fohn. 

Onze secret rooms zijn gelegen nabij Utrecht Den Bosch en Tiel. Dichtbij Zaltbommel. Meer kunnen we niet verklappen ivm het discreet houden van onze locatie. Iedereen die een kamer boekt krijgt bij een volledige reservering het adres. Als je samen met je partner op de afgesproken locatie staat meld je je en geven wij het adres vrij. 

Verheug je je op een discreet verblijf met je second lover? Maak dan snel een reservering en laat je verassen in het meest geliefde hotel van midden Nederland. Boek een kamer eventueel met een leuk arrangement. Maak je wensen kenbaar en wij kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Een overnachting behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden.

Parkeren is voor de deur en gratis. Achter gesloten poort deuren. Niemand ziet je auto staan vanaf de weg. Dus discretie ten top.

Reserveringen gaan per tel , app, sms of per mail. Genoeg manieren om ons te kunnen bereiken. Laat je verassen en boek nu!

Reserveren 0616350758

 

Call Now Button