Seks hotel

Bezoek ons seks hotel!

Seks hotel Kamer rendez vous” midden Nederland is de ideale plek, om discreet met jouw seks date een seks afspraak te maken. Wanneer je in ons love hotel een kamer boekt is je privacy volledig gewaarborgd. Bij ons heb je geen creditcards en legitimatie nodig. Dus blijf je veilig als je een kamer huurt. Wij zijn kleinschalig en persoonlijk.

Seks afspraak

Ons seks hotel ligt verscholen in het groene hart van de West Betuwe nabij de uitvalswegen van de A15 en de A2. tussen Utrecht en Den Bosch omgeving Zaltbommel langs de snelweg. Diverse uitvalswegen maken het daarom makkelijk om ons hotel te bereiken. Uit alle hoeken van Nederland. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Een toplocatie en mooi trefpunt voor iedereen die een eind moet rijden. Wij garanderen je dat je seks afspraak geheel veilig is.

Sekshotel Kamer rendez-vous heeft diverse sex kamers te huur. Zoek je een romantische kamer, een kinky kamer of een BDSM studio? De keuze in de verschillende kamers maakt ons seks hotel uniek. Bij ons vind je altijd wel een kamer naar wens. Kamers met massagetafel, spiegelwanden of seks schommels. De kamers in ons seks hotel zijn ook te boeken met een leuk arrangement.

Bij ons kun je de hele dag inchecken vanaf in de vroege ochtend uren tot in de late uurtjes. Boek eens met jou seks date of met je eigen partner een opwindende kinky bed and breakfast in onze BDSM kamer. Zorg dat je seks avontuurtje een hoogte punt word. Een nacht om nooit meer te vergeten.

Ons seks daghotel is voor iedereen toegankelijk. Of je nou met je eigen partner komt of met je minnaar of minnares. Ben je Gay, transgender, of houd je van extreme spelletjes?  Wij zijn laagdrempelig en hebben geen oordeel. Daarom ben je verzekerd dat je je altijd op je gemak voelt. 

Wacht niet langer en boek een kamer per uur bij kamer rendez-vous

Parkeren gebeurd op ons eigen terrein en is gratis en discreet. Je auto staat achter gesloten hekken en valt niet op.

Bel nu voor reserveringen en boek de kamer van jou keuze tel 0616350758

Call Now Button