Stiekem plekje

Zoek je met je liefje een stiekem plekje om heerlijk samen te zijn? Kom naar ”kamer rendez vous” en boek een kamer per uur. Diverse kamers te huur voor een ontmoeting met je geheime partner of beter gezegd je vreemdgaan partner. Ons rendez vous hotel beschikt over mooie gezellige kamers om een geheimzinnige ontmoeting mogelijk te maken. Stiekem samen zijn was nog nooit zo makkelijk. 

Onze stiekeme plekjes zijn gelegen midden Nederland. Je vind ons tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel. Een mooie boerderij in het groen gelegen leent zich uitstekend voor een uitstapje in het geheim met jouw 2e liefde. Ontmoet elkaar op onze stiekeme plek en boek één van onze rendez vous kamers in ons geliefde love hotel. 

Stiekem plekje 

Een gezellige authentieke boerderij van voor de 1900 maken het geheel compleet, een nostalgische uitstraling. Met veel charmes. Kamers met mooie tinten waar je je gelijk op je gemak voelt. Laat je verassen met je partner en boek een kamer. Je boekt een romantische kamer een kinky kamer of zelfs een sm kamer. Onze kamers zijn van alles voorzien zoals; douche toilet en wastafel, eigen zithoek met mini bar. Er is gratis koffie thee en fris. De kamers zijn alle voorzien van een airco. En als je een kamer boekt is het allemaal inclusief.

Wij waren altijd een daghotel maar zins kort kan je bij ons 24 uur een kamer boeken. Je kan ook leuke arrangementen boeken. Heb je speciale wensen maak het ons kenbaar en wij kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. 

Over het parkeren hoef je je ook geen zorgen te maken. Alle auto’s staan achter gesloten poort deuren dus niemand ziet je auto staan. Boek dus nu een kamer bij ”kamer rendez vous” en laat je verassen door de velen mogelijkheden die wij als klein hotel te bieden hebben.

Reserveren 0616350758

 

Call Now Button