Avontuurlijk hotel

Avontuurlijk hotel

Op zoek naar een klein en knus avontuurlijk hotel? Boek een kamer in het enige hotel wat garant staat voor volledige discretie. Wat ”kamer rendez vous je aanbied vind je in geen één love hotel. Wij zijn het hotel als het draait om stiekem een afspraak maken met je verborgen liefde. Het zal je verbazen hoe geliefd dit hotelletje is. Eenmaal hier geweest blijf je terug komen.

Avontuurlijke hotel Utrecht en Den Bosch

Onze locatie ligt in het midden van Nederland en is makkelijk bereikbaar voor iedereen. langs de a2 gelegen niet ver van de snelweg. Wel landelijk maar niet afgelegen. Op het moment dat je reserveert krijg je het adres. Om onze locatie zo discreet mogelijk te houden staat het adres niet op de website vermeld.  

Boek een kamer per uur of reserveer een overnachting. Natuurlijk kan je ook een kamer met je eigen geliefde boeken. Er is altijd wel een geschikte kamer te vinden.

Onze kamers zijn spannend en uniek ingericht, niet zoals een groot hotel met standaard kamers. Iedere kamer heeft een eigen thema. In ons rendez vous hotel boek je zonder creditcards en legitimatie, dus je hoeft niet met je billen bloot. Niemand zal ooit weten dat je in ons hotel bent geweest. Na je bezoekje worden alle gegevens gewist. 

Je kan een kamer boeken met een leuk arrangement. Dit hoeft natuurlijk niet, want op alle kamers heb je een minibar met daarin fris en water, evenals koffie en thee. Dit is bij de prijs inbegrepen. Er is ook altijd iets lekkers te vinden. Na je spannende afspraak in ons avontuurlijk hotel heb je altijd trek, al is het in een pepermuntje.

Een kamer reserveren in ons daghotel kan op verschillende manieren. Per app, sms, tel, email. Wij zijn voor iedereen makkelijk bereikbaar. Als je je voornaam doorgeeft is dat al voldoende.

 Reserveren 0616350758

 
 
 
 
 
 
Call Now Button