Dating room

Dating room

Zoek je een geheim plekje om met je geliefde een aantal uurtjes te vertoeven? Boek dan een dating room bij ”kamer rendez vous”. In het geheim samen komen en genieten in alle vrijheid in een gezellig hotelletje in het midden van Nederland. Je volledige privacy is bij ons gewaarborgd. Wij zijn het leukste en meest geheime rendez vous hotel. Een afspraakje maken met je geheime dat was nog nooit zo makkelijk.

Tussen Utrecht, Den Bosch en Tiel

Ons geliefde hotel beschikt over diverse dating kamers met alle eigen faciliteiten. Maak je avontuur compleet en reserveer zonder je te legitimeren. Iedereen is welkom, kom met je vreemdgaan partner of met je eigen partner. Kamer rendez vous is een oorspronkelijk een daghotel, maar tegenwoordig kan je 24/7  een kamer boeken. Je vind ons hotel in een driehoek van Utrecht Den Bosch en Tiel, dicht bij Zaltbommel. Op de grens van Gelderland en Brabant. 

Boek een kamer per uur of een heerlijke overnachting als je met je partner er eens tussen uit wilt knijpen, natuurlijk is dit niet altijd mogelijk. Maar zie je een kans dan bieden wij bij kamer rendez vous de geschikte locatie.

Een vrijstaand pand maakt het geheel uniek, sfeervol en authentieke elementen geven hun charmes door aan de dating rooms. Wil je een love hotel boeken om veilig en discreet vreemd te gaan? Breng dan een bezoekje aan ons. Onze locatie leent zich perfect om jullie vreemdgaan avontuurtje tot een succes te maken.

Maak van deze unieke gelegenheid gebruik, boek een dating room. Al onze kamers hebben eigen voorzieningen, zoals een gevulde minibar met fris en water. Er is koffie en thee op de kamer, dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Je parkeert op ons eigen terrein , parkeren is gratis en je bent zo in je kamer.

Laat je verassen en reserveer vandaag nog in het geheim met jouw date eventueel met een leuk arrangement

reserveren 0616350758

 

 

Call Now Button