Knusse kamer

Knusse kamer

 

Zin om eens een knusse kamer te huren? Kom dan met je eigen partner of je second lover naar ”Kamerrendezvous”. Wij bieden knusse kamers te huur aan, voor iedereen die eens stiekem ertussen uit wil knijpen. Wij zijn het meest geliefde en unieke love hotel in Nederland waar je ongestoord heerlijke momenten met elkaar kan beleven. Je kan 24/7 een kamer boeken. 

Knusse kamers tussen Utrecht, Den Bosch Tiel, Zaltbommel

Onze thema kamers zijn gevestigd in een boerderij van voor de 1900, dus met alle charmes en authentieke elementen. Dat maakt jouw liefdes avontuurtje nog geweldiger. De locatie ligt omgeving Utrecht, Den Bosch, Tiel nabij Zaltbommel op de grens van Gelderland en Brabant. Vlak langs de a2 en de a15. Neem de afrit Waardenburg en je bent er. Wij hebben geen adres vermelding op onze site staan, om alles zo discreet mogelijk te houden.

Discreet en anoniem een knusse kamer huren

Huur een kamer per uur in ons rendez vous hotel en laat je verassen door de ligging, discretie en alles wat wij je te bieden hebben. De kamers hebben alle voorzieningen voor een gezellig verblijf. Er is van alles te vinden, zoals handdoeken, snoepjes en pepermunt. Gratis koffie en thee beschikbaar. En een koelkastje gevuld met fris en water.

Je kan onze kamers op verschillende manieren reserveren per tel, app, sms of mail. De kamers in ons daghotel zijn minimaal voor 2 uur te huur, je kan 7 dagen boeken en je kan zelfs overnachten. Wij bieden diverse arrangementen aan. Maak je partner blij en verras je partner met dit geheime avontuur. Het ontbreekt jullie aan niets. Dus geen zin in een groot hotel waar je iedereen tegen kan komen? Met een openbare receptie? Boek dan een kamer bij ”kamerrendezvous”

Parkeren gebeurd achter gesloten hekken en is gratis

Reserveren 0616350758

 
Call Now Button